Hoe Maak Je Een Kerstkrans Van Zilveren Kegels

Hoe Maak Je Een Kerstkrans Van Zilveren Kegels
Hoe Maak Je Een Kerstkrans Van Zilveren Kegels

Video: Hoe Maak Je Een Kerstkrans Van Zilveren Kegels

Video: Hoe Maak Je Een Kerstkrans Van Zilveren Kegels
Video: Flow's Favourites No2 - Interieur - Krans met gipskruid 2024, April
Anonim

Ze bereiden zich alvast voor op het nieuwe jaar: sommigen gaan winkelen op zoek naar originele cadeaus en kerstversieringen, anderen maken ze met hun eigen handen. Een krans van zilveren kegels is een eenvoudig maar effectief nieuwjaarsambacht dat perfect kan zijn als cadeau of voor huisdecoratie.

Een krans van kegels
Een krans van kegels

- kegels;

- spuitverf;

- karton;

- kant;

- sparren- of dennentakken;

- lijm;

- schaar.

Voordat je begint met maken, moet je de kegels voor het vaartuig oppakken. Ze moeten ongeveer even groot, heel en natuurlijk schoon zijn. De kegels zijn geselecteerd, we gaan verder met kleuren. Het is het handigst om de knoppen van de gewenste kleur te maken met een spuitbus. Verschillende kleuren zijn geschikt voor een krans, maar zilver, wit, goud zullen er het beste uitzien. Laat de toppen goed drogen.

Zilveren kegels
Zilveren kegels

1. Neem dik karton en knip een cirkel uit met een diameter van 20 cm - dit is de basis van de krans. De cirkel kan worden geverfd omdat de randen tussen de decoratie zichtbaar zijn. Als het karton niet te dicht is, moeten meerdere lagen aan elkaar worden gelijmd voor stijfheid.

2. Lijm op een kartonnen ondergrond de kegels langs de rand van de cirkel en druk ze stevig genoeg tegen elkaar aan. Het is beter om zowel de basis als de zijkanten van de kegels met lijm te bedekken.

De basis van de krans
De basis van de krans

3. Het midden van de resulterende krans is versierd met takjes dennen of sparren. We snijden mooie, donzige twijgen 15 cm af, plaatsen ze in het midden en tussen de kegels.

4. Versier sparren takken met kleine, zilveren dennenappels. Plaats een compositie van zeven, vijf of drie kegels in het midden. We bevestigen een veter aan de achterkant van de krans.

Handige tip: je hoeft de sparren takken niet te lijmen, ze kunnen tussen de kegels worden gestoken. Het is toegestaan om het midden van de krans te versieren met kleine balletjes, sneeuwvlokken, klatergoud of beeldjes van het symbool van het jaar.

Aanbevolen: