Hoe Organiseer Je Een Alice In Wonderland-feest?

Hoe Organiseer Je Een Alice In Wonderland-feest?
Hoe Organiseer Je Een Alice In Wonderland-feest?

Video: Hoe Organiseer Je Een Alice In Wonderland-feest?

Video: Hoe Organiseer Je Een Alice In Wonderland-feest?
Video: Alice In Wonderland | Parody Cartoon | Cartoon Box 110 | By FRAME ORDER 2024, Mei
Anonim

Het boek en de films "Alice in Wonderland" blijven over de hele wereld populair. De vreemde en gekke wereld van dit sprookje kan je inspireren om een even ongewoon als absurd kostuumfeest te organiseren.

Hoe organiseer je een feest in stijl
Hoe organiseer je een feest in stijl

Een soortgelijk feest kan worden gegeven op Halloween, Oud en Nieuw, Verjaardag of gewoon in het weekend.

Begin met een uitnodiging! Je kunt uitnodigingskaarten maken met een getekende theepot of een van de personages in het boek.

Gasten kunnen in kostuums komen: Alice, Queen of Hearts, White Rabbit, Caterpillar, Hatter, March Hare, Cheshire Cat. Je kunt kostuums huren of zelf maken.

Wat zal helpen om een afbeelding voor elk van de personages te creëren: Alice - een blauwe of witte jurk met een pluizige rok, een kanten schort; Hoedenmaker - hoge hoed, pruik; Wit konijn - zakhorloge of wekker, witte konijnenoren, smoking met vlinderdas; Caterpillar - Blauwe kleding en waterpijp De Hartenkoningin is een lange jurk, bij voorkeur rood en met een korset.

Benodigde details: theekopjes en theepotten van verschillende kleuren, flessen met de woorden "drink me", stukjes papier met de woorden "eat me" of "bite me" voor eten, verschillende stoelen, speelkaarten, schaken, rode en witte rozen, diverse klokken. Probeer ook ergens enorme bloemen en vliegenzwammen, kaarten op mensenmaat, flamingo's en egelballen te maken of te krijgen.

Voor een traktatie is iets uit de Engelse keuken geschikt. Als toetje zijn speelkaartkoekjes, een kleurrijke taart en veel thee ideaal.

Entertainment: croquet met flamingo's en egels is het beste, maar als je het niet kunt organiseren, kun je elk bord- of groepsspel spelen, bijvoorbeeld krokodil, een kapotte telefoon of een fictief dier (2 teams, elk één deelnemer vertrekt, ze moeten op papier een dier afbeelden dat in hun oor wordt gestopt, het andere team moet de naam van dit dier raden en ook zeggen uit welke delen van de dieren het bestaat. - stier, stacon.)

Als je niet van spelen houdt, kun je gewoon thee drinken en een waterpijp roken.

Vergeet de muziek niet! Europop en muziek uit een film over Alice zullen goed werken.

Aanbevolen: