Zo Vier Je Pasen Met Vrienden

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Pasen Met Vrienden
Zo Vier Je Pasen Met Vrienden

Video: Zo Vier Je Pasen Met Vrienden

Video: Zo Vier Je Pasen Met Vrienden
Video: Pieter Konijn 2017 - Het verhaal van echte vrienden 2024, April
Anonim

Het is gebruikelijk om de heldere vakantie van Pasen te vieren met familie en vrienden aan een rijke tafel. Op deze dag moet je elkaar feliciteren, eieren en paaskoekjes uitwisselen, oprecht blij zijn en elkaar goede emoties geven.

Zo vier je Pasen met vrienden
Zo vier je Pasen met vrienden

Noodzakelijk

  • - Paastaarten;
  • - eieren;
  • - Pasen.

instructies:

Stap 1

Begin met de voorbereiding voor Pasen op Witte Donderdag. Op deze dag is het gebruikelijk om de kamer schoon te maken, taarten te bakken, Pasen te koken en eieren te beschilderen. In de kerk kun je op zaterdag traditioneel eten inwijden.

Stap 2

Maak de tafel klaar voor Pasen. Na zeven weken vasten is het toegestaan om vleesgerechten en gebak te proeven. Op deze dag kunt u ook alcoholische dranken drinken. Spreek met je vrienden af wie welk gerecht moet koken om een deel van de verantwoordelijkheden te delen.

Stap 3

Begroet de gasten met de traditionele paasgroet "Christus is verrezen!", Ze zouden je moeten antwoorden "Truly Risen!". Er is een regel dat de jongste de eerste moet zijn om deze zin uit te spreken, maar tegenwoordig kun je afstand nemen van deze tradities. Wanneer je elkaar ontmoet, presenteer je eieren aan gasten en accepteer ze in ruil daarvoor. Het is ook nodig om te schreeuwen - kus elke gast drie keer op de wangen.

Stap 4

Regel paasspelletjes en plezier. Kinderen zullen ze vooral leuk vinden als ze ook op de vakantie aanwezig zijn.

Stap 5

Ten eerste kunt u "eieren kloppen" regelen. De essentie van dit spel is om het ei van de tegenstander met een nauwkeurige slag te breken en je eigen ei te houden. Het is het beste om met een scherp uiteinde te mikken, maar je kunt een andere strategie kiezen. Gebarsten eieren falen sneller dan andere.

Stap 6

Ten tweede, doe wat eieren rollen. Om dit te doen, vouwt u een strook dik karton in de lengte doormidden, bevestigt u het ene uiteinde op een verhoogd platform en laat u het andere op een vlakke ondergrond, zoals de vloer, zakken. De taak van het spel is om het ei van de tegenstander uit het aangewezen gebied te slaan. Houd er rekening mee dat ronde eieren bijna recht rollen, terwijl die met een scherp uiteinde opzij rollen. U kunt meerdere instanties gebruiken.

Stap 7

Ten derde, speel het kinderspel "forfeits". Het item dat uit de tas of tas wordt getrokken, kan een paasei zijn. In dit geval zou de presentator moeten zeggen "Laat dit ei doen …". Natuurlijk moeten alle opdrachten vriendelijk en ongevaarlijk zijn.

Aanbevolen: