Zo Vier Je 23 Februari Met Vrienden

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je 23 Februari Met Vrienden
Zo Vier Je 23 Februari Met Vrienden

Video: Zo Vier Je 23 Februari Met Vrienden

Video: Zo Vier Je 23 Februari Met Vrienden
Video: Hoe traden we bitcoin? Incl. Request Coins - ADA BQX CHZ HNT RSR SNX STORM TRX XRP XTZ 2024, April
Anonim

Een leuk idee voor 23 februari is een feestje met vrienden. De moeilijkheid ligt alleen in het kiezen van een plek waar je het gaat vieren. De gebruikelijke feesten in appartementen zijn niet zo aantrekkelijk als feesten op plaatsen die naast lekkernijen ook ander amusement kunnen bieden.

Zo vier je 23 februari met vrienden
Zo vier je 23 februari met vrienden

instructies:

Stap 1

Laat je bij het kiezen van een plaats leiden door de helden van de gelegenheid - je moedige jongens. Het sterkere geslacht houdt van sportgames, waar je je potentieel kunt onthullen, je team kunt aanmoedigen en veel kunt schreeuwen. Mannen houden ook van bier, hun vriendinnen en echtgenotes nemen een stoombad en barbecueën. Zoek op deze gronden zoiets als een vakantiehuis of basis op het platteland.

Stap 2

Haal je vrienden van tevoren bij elkaar. Kom overeen en bespreek alle aspecten van het organiseren van het evenement. Als u dol bent op wintervissen, vindt u een plek met kunstaas in de buurt van het gat. Huur ski's en verken de schilderachtige omgeving van het recreatiecentrum. Speel sneeuwballen terwijl je je verstopt in sneeuwwitte sneeuwbanken. Organiseer een wedstrijd voor de mooiste en origineelste sneeuwvrouw.

Stap 3

Het is goed als de basis apparatuur heeft om paintball te spelen. Alle vertegenwoordigers van het sterkere geslacht houden ervan om oorlog te spelen, en de vakantie van de verdediger van het vaderland is zeer geschikt voor zo'n tijdverdrijf. Verdeel in twee teams en strijd in nauwkeurigheid en strategisch talent.

Stap 4

Na het buiten spelen is het tijd voor een feestelijk diner. Mannen vinden het heerlijk om vlees te grillen op houtskool, dus regel met het recreatiecentrum dat je zelf de barbecue kunt koken. Dit doe je natuurlijk op een speciale plek en onder begeleiding van een specialist. Op dit moment kunnen je vrienden de rest van het menu kiezen, gerechten, drankjes en zichzelf op orde brengen.

Stap 5

Uw hele gezelschap wil vast wel naar een sauna of een bad met zwembad. Breng aromatische vis en koud bier mee - deze combinatie maakt mannen extatisch. Het plezier wordt vermenigvuldigd door de aanwezigheid van alle vrienden en vriendinnen. Grappen en gelach, zoute verhalen en herinneringen aan militaire dienst. Dit alles, plus hete stoom, koel zwembadwater, heerlijk bier en gezellig gezelschap, resulteert in een ideale vakantie voor een man op 23 februari.

Aanbevolen: