Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Vrienden

Inhoudsopgave:

Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Vrienden
Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Vrienden

Video: Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Vrienden

Video: Zo Vier Je Het Nieuwe Jaar Met Vrienden
Video: [Terugkijken] Beantwoording Remkes - Debat over het eindverslag van de informateur - Tweede Kamer 2024, April
Anonim

Lange tijd associëren veel mensen nieuwjaarsviering met luidruchtige en vrolijke gezelschappen van vrienden. Inderdaad, wat kan er beter? Je kunt tenslotte een evenement organiseren met vrienden, onthouden wat zowel in de komende jaren als in de komende jaren aangenaam zal zijn.

Zo vier je het nieuwe jaar met vrienden
Zo vier je het nieuwe jaar met vrienden

instructies:

Stap 1

Nodig die vrienden uit met wie je je niet zult vervelen, die altijd vrolijk en in een goed humeur zijn, degenen die zullen helpen de nieuwjaarstafel te dekken en het huis schoon te maken na een leuk feest.

Stap 2

Kies een plek om het nieuwe jaar te vieren. Bijvoorbeeld zo'n gezellige plek als een appartement of een ruim privéhuis, of een chalet ver van de bewoonde wereld, of een luidruchtige en vrolijke nachtclub. Wie het buiten wil vieren, kan een openluchtfeest op oudejaarsavond organiseren. Er zijn veel opties en elk van hen heeft zowel voor- als nadelen.

Stap 3

Maak een week voor de vakantie een menu voor de avond, op basis waarvan een lijst met benodigde producten wordt opgesteld. Het is erg belangrijk om rekening te houden met de smaakvoorkeuren van vrienden.

Stap 4

Plan duidelijk wat je gaat doen op oudejaarsavond. Schrijf op een groot vel papier uw dagelijkse routine voor 30 en 31 december, zodat u tussen het bereiden van maaltijden door tijd kunt vinden om uw appartement schoon te maken en in te richten. Bij het voorbereiden van de viering betrek je enkele van de meest toegewijde en verantwoordelijke vrienden, die van tevoren hebben gewaarschuwd dat je hun hulp nodig zult hebben.

Stap 5

Een week voor de vakantie kun je al beginnen met het kopen van essentiële producten. Dus van tevoren kun je alcohol, ingeblikt voedsel, wat lang bewaarde groenten en fruit kopen. Koop de dag voor de feestdag, of beter nog op 31 december, bederfelijk voedsel. Begin na uw laatste shoppingtrip met het bereiden van uw maaltijden.

Stap 6

Ongeacht de gekozen plaats van feest, of het nu een appartement of een open plek in het bos is, het moet worden versierd met heldere slingers, nieuwjaarslantaarns en kerstboomversieringen. Kaarscomposities zullen helpen om een magische sfeer te creëren van een naderend wonder.

Stap 7

Organiseer een leuk verkleedfeestje voor je vrienden. Vraag hiervoor vooraf de genodigden om in carnavalskostuum te komen. Voor vrienden die niet in vorm zijn, bereid je van tevoren enkele eenvoudige kostuums voor. Voor de hele avond en oudejaarsavond, vergeet de namen, iedereen wordt nu hetzelfde genoemd als de held van het kostuum.

Stap 8

Denk aan leuke prijsvragen, kleine cadeautjes voor vrienden, dansjes rond de kerstboom, sneeuwballen spelen en natuurlijk een feeststemming.

Aanbevolen: