Hoe Een Jubileum Te Versieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Een Jubileum Te Versieren?
Hoe Een Jubileum Te Versieren?

Video: Hoe Een Jubileum Te Versieren?

Video: Hoe Een Jubileum Te Versieren?
Video: Hoe maak je zelf een mondkapje? 2024, April
Anonim

Elk jubileum is een grootse feestdag, wanneer de gasten, collega's en vrienden die zich rond de held van de dag hebben verzameld, veel goede woorden tegen hem zeggen, hem waardevolle geschenken, certificaten geven en hem op alle mogelijke manieren eren. Zonder een organisator dreigt de vakantie echter in een banale "drank" te veranderen, wanneer sommigen, elkaar onderbrekend, herinneringen beginnen te delen, anderen een lied zullen zingen en de mannen op het terras grappen zullen "vergiftigen". Om dit te voorkomen moet een van de naaste familieleden de functie van toastmeester op zich nemen. Immers, zoals u weet, worden mensen van dit beroep vaak een decoratie van de vakantie.

Hoe een jubileum te versieren?
Hoe een jubileum te versieren?

instructies:

Stap 1

Bereid en print van tevoren mooie verjaardagsgroeten in vers. Als een van de gasten thuis een ansichtkaart is vergeten, kun je altijd helpen door verzen te delen. Het zal ook een goede invulling zijn van pauzes, wanneer bijvoorbeeld een woord van de ene gast moet worden doorgegeven aan de andere.

Stap 2

Vergeet ook de toast niet. Er zijn veel sites op internet met goede woorden die waarschijnlijk zullen werken voor uw jubileum. Het is beter om niet alleen soulvolle toasts te gebruiken, maar ook met vriendelijke lichte humor.

Stap 3

Als alle gasten goede woorden spreken tegen de held van de dag, en tijdens de pauzes alle gerechten op tafel proberen, willen ze natuurlijk opwarmen. Bereid spellen en wedstrijden van tevoren voor. Hier is het belangrijk om in de eerste plaats te vertrouwen op oudere gasten, omdat jongeren kunnen deelnemen aan gemakkelijker plezier, maar sommige drankspelletjes voor jongeren kunnen de oudere generatie beledigen en hun humeur verpesten.

Stap 4

Kies ook het muzikale arrangement voor elke smaak. Als de held van de dag van Nadezhda Babkina houdt, betekent dit niet dat je de hele avond alleen naar haar liedjes hoeft te luisteren. Kies universele danscomposities waarop alle gasten samen zullen dansen

Stap 5

Als er mensen zijn die willen zingen, ontneem hen dan deze kans niet. Misschien houdt niet iedereen van de goede oude hits die door het gastenkoor worden uitgevoerd, maar zo'n unisono zingen zal de gasten aanspreken, hen verenigen en zal lang worden herinnerd. Kies een repertoire voor een leuker optreden.

Stap 6

Bedenk een ongebruikelijk felicitatieritueel. Bereid van tevoren kleine mooie formulieren voor waarop gasten hun felicitaties kunnen schrijven. En aan het einde van de avond plechtig deze wensen verzamelen, voorlezen en in een mooie tas stoppen - tot het volgende jubileum, wanneer het mogelijk zal zijn om te controleren of de wensen zijn uitgekomen of niet. Of deel vooraf uit karton gesneden en met goudverf beschilderde munten uit aan de gasten. Tijdens de eerste toast kunnen gasten deze munten aan de held van de dag aanbieden met de woorden "voor geluk", "voor gezondheid", en misschien "voor een nieuw huis" of "voor rust". Als de gasten toch geld gaan geven, kun je zakken op de achterkant van deze munten plakken en er echte biljetten in stoppen.

Aanbevolen: