Hoe Een Bruiloftsbril Op De Juiste Manier Te Versieren En Te Versieren?

Hoe Een Bruiloftsbril Op De Juiste Manier Te Versieren En Te Versieren?
Hoe Een Bruiloftsbril Op De Juiste Manier Te Versieren En Te Versieren?

Video: Hoe Een Bruiloftsbril Op De Juiste Manier Te Versieren En Te Versieren?

Video: Hoe Een Bruiloftsbril Op De Juiste Manier Te Versieren En Te Versieren?
Video: Collega's Versieren: 1 Simpele Methode Om Elke Vrouw Te Versieren Op Het Werk 2024, April
Anonim

Veel tradities en overtuigingen worden geassocieerd met huwelijksglazen van de jongeren: ze zijn verbonden met één lint, wat de kracht van de unie benadrukt, verbroken voor geluk of bewaard, gevuld met champagne voor de huwelijksverjaardag. Hoe het ook zij, het versieren van de tafel van de pasgetrouwden, ze zullen niet onopgemerkt blijven, wat betekent dat ze uniek moeten zijn en in harmonie met de stijl van de bruiloft.

Hoe een bruiloftsbril op de juiste manier te versieren en te versieren?
Hoe een bruiloftsbril op de juiste manier te versieren en te versieren?

Om glazen te versieren, kunt u bloemen, kralen, linten, kant en strass-steentjes gebruiken. Een lijmpistool, siliconenlijm, PVA of speciale lijm voor keramiek en kristal helpt om de elementen stevig te bevestigen. Werken met dun kristal kan het beste worden gedaan met lijm op basis van cyanoacrylaat. Na het drogen wordt het volledig transparant en onzichtbaar.

Voor het schilderen van glas in lood heeft u nodig:

- bril op hoge poten;

- glas in lood verven;

- contourstickers;

- zijden lint;

- ronde synthetische borstel # 2;

- servet;

- haardroger.

Voordat u doorgaat met de directe decoratie, bereidt u het oppervlak voor. Ontvet het hiervoor met nagellakremover of was het grondig met afwasmiddel.

Scheid de achterkant van de contourstickers, plak de afbeelding van rozen op de zijkant van het glas en de ringen op de basis. Breng met een penseel glas-in-loodverf aan en vul de binnenkant van de emblemen zorgvuldig. Voer pas verdere handelingen uit nadat de verf volledig is opgedroogd. Het proces kan worden versneld door blootstelling aan warme lucht, bijvoorbeeld van een föhn.

Wikkel de pootjes van de bril in met zijden tape en knoop ze mooi vast of zet ze vast met een druppel lijm.

Als u besluit om verse bloemen in uw decor te gebruiken, onthoud dan dat ze tegen het einde van de avond hun aantrekkelijkheid zullen verliezen, om nog maar te zwijgen van het feit dat ze op lange termijn niet kunnen worden bewaard.

De eenvoudigste, maar niet minder elegante, is kantdecoratie. In de winkel kun je kant kopen dat is versierd met strass-steentjes en pailletten. Wikkel de tape om het glas, snijd de gewenste lengte af met een marge van enkele millimeters. Bij het lijmen is het belangrijk dat het decor stevig om het glasoppervlak wordt gewikkeld.

Veeg een klein stukje kantband langs een rand. Trek aan de rijgdraad om een rok te vormen. Na het vastzetten van de draad, lijm je het verzamelde veter aan de bovenkant van het been.

Je kunt het kanten decor diversifiëren met een lintstrik aan de bovenkant van het been. Wikkel een dun satijnen lint om het been in een spiraal, bevestig een strik met strass-steentjes of een rozet van linten aan de bovenkant.

Brillen versierd met kunstmatige bloemblaadjes blijken ongewoon en delicaat te zijn. Om het creatieve idee uit te voeren, heb je Moment-lijm, contouren voor keramiek en glas, twee kunstmatige rozen nodig.

Plaats het glas op een vel papier en omcirkel de basis van het been, verdeel de cirkel vervolgens in 8 sectoren, de resulterende lijnen worden een sjabloon. Markeer op het oppervlak van het been, met de nadruk op de lijnen, kleine stippen met een zilveren omtrek.

Ondanks dat "Moment" een vrij stevige grip geeft, drukt u de bloemblaadjes toch even tegen het glas aan.

Terwijl de stippen drogen, demonteer je de kunstbloemen in individuele bloembladen. Maak aan de basis van elke rij bloembladen een snede die gelijk is aan de breedte van de basis van de steel van het glas. Draai het glas ondersteboven. Lijm de bloemblaadjes en plaats ze op het glas. De decoratie wordt voltooid door de onderste bladeren te lijmen. Als individuele bloembladen te hobbelig zijn, zet ze dan vast met een kleine druppel lijm.

Aanbevolen: