Hoe Regel Je Een Nieuwjaarsfotosessie Voor Je Baby

Inhoudsopgave:

Hoe Regel Je Een Nieuwjaarsfotosessie Voor Je Baby
Hoe Regel Je Een Nieuwjaarsfotosessie Voor Je Baby

Video: Hoe Regel Je Een Nieuwjaarsfotosessie Voor Je Baby

Video: Hoe Regel Je Een Nieuwjaarsfotosessie Voor Je Baby
Video: Wanneer je baby last heeft van snot of veel hoest, wat doe je dan? 2024, April
Anonim

Bent u van plan om het nieuwe jaar te vieren met uw gezin en kleine kind? Om de vakantie interessant en gedenkwaardig te maken, regelt u een fantastische fotosessie voor uw baby. Het is beter om 's ochtends of na een middagdutje foto's te maken, terwijl de baby nog niet moe is en zich energiek en opgewekt voelt. Een kind dwingen een pose aan te nemen is zinloos en de beste foto's komen vanzelf tot stand. Neem het niet te serieus, maar houd het leuk. En de resulterende opnamen zullen lange tijd levendige emoties oproepen.

Hoe regel je een nieuwjaarsfotosessie voor je baby
Hoe regel je een nieuwjaarsfotosessie voor je baby

Het is nodig

  • - camera
  • - mandarijnen en sinaasappels
  • - Kerstballen en lantaarns
  • - klatergoud
  • - feestelijk kostuum
  • - sterretjes
  • - geschenkdoos

instructies:

Stap 1

Trek het touwtje langs de effen muur om de kerstballen op te hangen. Als je baby nog niet kan zitten, leg hem dan op zijn buik tegen de muur. Leg een pluizig kleed of een soort zachte doek neer. Maak wat foto's.

Stap 2

Strooi veel mandarijnen of sinaasappels rond de boom, of omgekeerd, leg ze op één grote stapel. Plaats de baby ernaast, maak een foto van hoe hij zich ernaast zal gedragen. Misschien wil hij deze berg vernietigen of een mandarijn proeven om te proeven, of hij kan kruipen voor een opgerolde vrucht.

Stap 3

Plaats je baby in een grote cadeauverpakking met een strik. Vergeet niet met hem te praten en te spelen om een oprechte glimlach op de foto te vangen. Verstop iets in zo'n doos onder het klatergoud, laat het kind het verborgene zoeken.

Stap 4

Probeer een foto te maken in het donker. Licht lantaarns of sterretjes aan, probeer het plezier en de verrassing van kinderen vast te leggen. Laat het kind met de rug naar een neutrale achtergrond zitten en strooi er glitter of confetti over.

Stap 5

Kleed je baby in een pak. Maak er een foto van met het symbool van het jaar, als je die hebt. Kleed je in dezelfde kleurstelling als je kind. Ga op de grond zitten, speel bij de boom en laat een familielid een foto van je maken.

Aanbevolen: