Hoe Regel Je Een Vakantie Voor Je Vriendin

Inhoudsopgave:

Hoe Regel Je Een Vakantie Voor Je Vriendin
Hoe Regel Je Een Vakantie Voor Je Vriendin

Video: Hoe Regel Je Een Vakantie Voor Je Vriendin

Video: Hoe Regel Je Een Vakantie Voor Je Vriendin
Video: VRIENDIN VERRASSEN OP VAKANTIE! (ze wist niet dat ik zou komen) 2024, Mei
Anonim

Van tijd tot tijd heeft een liefhebbende jongeman gedachten: hoe zijn vriendin te plezieren, welke verrassing voor haar te regelen, zodat het een echte vakantie voor haar zou zijn? Er is geen en kan geen eenduidig antwoord op deze vraag zijn. Veel hangt af van het karakter, de opvoeding, de gewoonten van het meisje, de ontwikkeling van de verbeelding van de man en uiteindelijk van zijn financiële mogelijkheden. Maar toch zijn er enkele algemene regels die moeten worden gevolgd als een man een vakantie voor zijn geliefde wil regelen.

Hoe regel je een vakantie voor je vriendin
Hoe regel je een vakantie voor je vriendin

instructies:

Stap 1

Onthoud dat elk verliefd meisje gewoon constant je aandacht en zorg moet voelen. Het meisje is klaar om eindeloos te luisteren naar je verzekeringen dat ze in jouw ogen de meest geliefde, mooiste, intelligente, vriendelijke, enz. En nog beter - als deze toezeggingen worden ondersteund door tekenen van aandacht en natuurlijk geschenken. Als er tegelijkertijd haar vrienden, collega's zijn, zal het meisje letterlijk "in de zevende hemel" genieten van hun bewondering (en tegelijkertijd jaloezie).

Stap 2

Beknibbel niet op attenties of geschenken. Zelfs als een jonge man financiële problemen heeft, kan hij op zijn minst soms prachtige boeketten bloemen kopen voor zijn geliefde. En als je bijvoorbeeld de bezorging van een boeket op het werk van een meisje regelt, wordt het een echte vakantie voor haar.

Stap 3

Of u kunt het meisje bijvoorbeeld een handgemaakt souvenir cadeau doen. Zo is haar foto in een prachtig bewerkte houten lijst een prachtig cadeau en tegelijk een teken van aandacht en liefde van een jonge man.

Stap 4

Als de man geen financiële problemen heeft, dan zijn, zoals ze zeggen, alle kaarten in zijn handen! Je hoeft alleen maar de tijd te nemen en zoveel mogelijk informatie over je geliefde te verzamelen. Vooral waar ze dol op is, waar ze van droomt. En om haar een onverwachte verrassing te bieden: twee kaartjes voor een concert van haar favoriete band of, meer nog, twee toeristische reizen naar het land waar ze van droomde. Het meisje zal zeker opgetogen zijn en dergelijke aandacht op de juiste manier waarderen.

Stap 5

De man moet onthouden dat 99% van de eerlijke seks gewoon van winkelen houdt. Ja, datzelfde tijdverdrijf, alleen al de gedachte daaraan drijft mannen tot melancholie of echte afschuw. Natuurlijk eist niemand van hem dat hij stoïcijns enkele uren winkelt met zijn geliefde (aangezien er een grens is aan toewijding). Maar om haar zo'n kans te geven, bijvoorbeeld door een envelop te presenteren met de woorden "Lieveling, kies en koop wat je wilt …" hij is heel bekwaam. En voor een meisje wordt het een echte vakantie en nog een reden om aan haar vriend te denken: "Wat is hij goed, vrijgevig en zorgzaam!"

Stap 6

U kunt ook een romantisch diner regelen. Om niet triviaal te zijn, kun je iets origineels toevoegen aan deze vakantie. Bestel bijvoorbeeld een muzikant met een viool. Of zing zelf je favoriete liedje (uiteraard, als je de gegevens hiervoor hebt). Experimenteer, wees uniek en origineel.

Aanbevolen: