Hoe Stoom Je Een Bezem?

Inhoudsopgave:

Hoe Stoom Je Een Bezem?
Hoe Stoom Je Een Bezem?
Anonim

Zweepslagen met een bezem is een soort massage die de bloedcirculatie verbetert, bijdraagt aan het contrast van lichaamstemperatuur, zorgt voor een intensieve bloedcirculatie en stofwisseling. Bij gebruik van een bezem in een bad gaan de poriën van de huid open en worden verschillende gifstoffen en microben eruit gewassen. Bezembladeren bevatten stoffen zoals fytonciden, die de werking van verschillende pathogene microben neutraliseren en huidveroudering voorkomen. Er zijn veel manieren om bezems te stomen, maar onze voorouders gebruikten slechts twee opties, die tot op de dag van vandaag nog steeds erg relevant zijn.

Hoe stoom je een bezem?
Hoe stoom je een bezem?

instructies:

Stap 1

Dompel de bezem 3-4 minuten in een bak met zeer koud water, vervolgens in een bak met water op kamertemperatuur en ten slotte in heet water (maar niet in kokend water, anders vallen de bladeren van de bezem). Bovendien is het raadzaam om in de laatste fase de container af te dekken, zodat de bezem grondig kan stomen en ruiken met zijn uitstekende aroma. De bezem wordt verzadigd met vocht, de bladeren worden zacht en zijdeachtig.

Stap 2

Dompel de bezem 10-12 uur in ijskoud water. Wikkel de bezem vervolgens voor gebruik in een vochtige doek en plaats deze 6-7 minuten op de onderste plank in het bad. Na deze procedure zal de bezem geurig en zacht zijn.

Aanbevolen: