Waar Te Gaan Om Te Rusten Op Het Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan Om Te Rusten Op Het Nieuwe Jaar
Waar Te Gaan Om Te Rusten Op Het Nieuwe Jaar

Video: Waar Te Gaan Om Te Rusten Op Het Nieuwe Jaar

Video: Waar Te Gaan Om Te Rusten Op Het Nieuwe Jaar
Video: Geleide Meditatie voor Kinderen | De Toverspiegel | Mediteren met en voor kinderen | Kindermeditatie 2024, April
Anonim

"Bereid de slee voor in de zomer" - zegt het spreekwoord. Daarom is het nu tijd om na te denken over waar te gaan voor het nieuwe jaar. Ten eerste bespaart het u geld. Ten tweede zal het je zenuwen sparen, omdat alles wordt gepland en geregeld.

Waar te gaan om te rusten op het nieuwe jaar
Waar te gaan om te rusten op het nieuwe jaar

Voor veel mensen is het nieuwe jaar al lang geen feest meer dat aan een grote familietafel thuis wordt gevierd. Met een reeks vakanties kunt u een minivakantie regelen en op vakantie gaan met vrienden of familie.

Nieuwjaarsvakanties kunnen worden onderverdeeld in buitenlands en Russisch, warm en ijzig, kalm en stormachtig. Er zijn veel opties, het hangt allemaal af van uw voorkeuren en geld.

IJzige frisheid en een zee van sneeuw

Wat is nieuwjaar zonder sneeuw? Als je er net zo over denkt, ga dan naar het thuisland van de kerstman in Veliky Ustyug. Een wintersprookje met nieuwjaarslichtjes, houten huisjes, cadeautjes en magie. En Sinterklaas zelf. Deze reis zal vooral de jongere leden van het gezin aanspreken.

Als je wilt, kun je de Kerstman in Lapland bezoeken. De nieuwjaarssfeer en pittoreske landschappen zullen zelfs volwassenen imponeren. Kinderen zullen zich kunnen onderdompelen in magie en skigebieden zullen de vakantie van hun ouders afwisselen.

In Tallinn kun je wandelen door de besneeuwde straten, genieten van de verlichting en het nieuwe jaar vieren in een restaurant dat een uitgebreid entertainmentprogramma biedt.

Skigebieden in Oostenrijk en Frankrijk zien ook graag iedereen in de nieuwjaarsvakantie.

Verzengende zon en heet zand

Exotische liefhebbers kunnen het nieuwe jaar op het strand vieren. Ergens daar, duizenden kilometers verderop, zijn enorme sneeuwbanken en het vriest bij twintig graden. En je koestert je in de zon, zwemt in de zee en drinkt champagne in nieuwjaarshoeden. Meestal geven liefhebbers van warme vakanties de voorkeur aan Bali, Malediven, Thailand en India.

Anantara Kihavah Villas, Malediven, organiseert op 1 januari een onderwaterfeest in de Indische Oceaan. Je hoeft geen ervaren duiker te zijn om deel te nemen.

De lucht boven Bangkok op oudejaarsavond is gekleurd met vuurwerk en gasten worden uitgenodigd om op vakantie een riviertocht te maken op een rijstboot. Daar wacht een restaurant met Thaise keuken en champagne op hen.

Elke gast wordt gerespecteerd op Koh Samui. Hier kies je zelf het formaat van de vakantie: een rumoerig strandfeest, een barbecue met een kleine vriendenkring of een wijnfeestje.

Als je de gulden middenweg verkiest boven vorst en hitte, kies dan voor Europa. In München wordt u op het plein getrakteerd op glühwein, in Parijs ziet u de felle lichten van de Eiffeltoren en in Boedapest wachten nachtelijke festiviteiten en varkensworst op u.

Aanbevolen: