Waar Te Gaan In Het Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

Waar Te Gaan In Het Nieuwe Jaar
Waar Te Gaan In Het Nieuwe Jaar

Video: Waar Te Gaan In Het Nieuwe Jaar

Video: Waar Te Gaan In Het Nieuwe Jaar
Video: Wim Kan Oudejaarsavond 1958, Integrale radiouitzending(7)"Waar gaan we in het nieuwe jaar naar toe?" 2024, April
Anonim

Hoe het nieuwe jaar te vieren is leuk en om de vakantie onvergetelijk te maken, heeft elk gezin en individuele burgers bijna vanaf de zomer plannen gemaakt. In feite zijn er veel ideeën waar u met nieuwjaar heen kunt gaan, om de langverwachte dagen niet saai en eentonig door te brengen.

Waar te gaan in het nieuwe jaar
Waar te gaan in het nieuwe jaar

instructies:

Stap 1

Er zijn tien andere landen die door onze landgenoten als de meest populaire worden beschouwd om het nieuwe jaar te vieren. Maak korte nieuwjaarsreizen naar warme landen als Egypte, Emiraten, Thailand, Turkije. Hoewel het niet gebruikelijk is om de jaarwisseling hier met lokale bewoners te vieren, zullen toeristen niet zonder feest worden gelaten en hun aandacht schenken met veel entertainment en geweldige excursies.

Beeld
Beeld

Stap 2

Tsjechië, Oostenrijk, Frankrijk, Finland, Duitsland - behoren tot de top tien van favoriete landen om het nieuwe jaar in hen door te brengen. Afronding van de top tien is China, waarvan vele gebieden de reiziger in staat stellen om midden in de winter in een warme zomer te verkeren. Vraag de touroperators die je tours aanbevelen wat het weer zal zijn in dit of dat land op oudejaarsavond, welk entertainment er wordt aangeboden voor toeristen en kies de beste optie voor jezelf.

Stap 3

Op oudejaarsavond niet ver van huis kunt u bijvoorbeeld naar de datsja van uzelf of vrienden vertrekken, u kunt een comfortabel landhuis voor een paar dagen huren voor een vakantie. Breng vuurwerk, champagne, ornamenten voor de kerstboom mee, die je kunt gebruiken om elke kerstboom in de buurt van je huis of een andere boom die erop lijkt te versieren. In de natuur kunt u aromatische gerechten bereiden op het vuur en grillen, sneeuwballen spelen met vrienden, bergafwaarts gaan, wandelen in de frisse lucht in de buurt van de datsja.

Beeld
Beeld

Stap 4

Rusland heeft ook interessante plaatsen om te bezoeken, bezienswaardigheden die minstens één keer in je leven de moeite waard zijn. Dit zijn Veliky Ustyug (de geboorteplaats van de kerstman), Karelië, de oude steden Nizhny Novgorod, Yaroslavl, Ivanovo, Torzhok, Smolensk, Ryazan, Vyborg. Ontdek hoe u deze steden kunt bereiken, luister en bekijk excursies bij elk reisbureau in uw stad.

Stap 5

Ga op vakantie naar je familie en vrienden die al lang niet meer zijn geweest, maar ze wel graag willen zien. Het zou goed zijn om zo'n feestdag als nieuwjaar te vieren met het gezin, onder familieleden, aan een rijk gedekte tafel, met kaarsen en een versierde kerstboom. Dan zal de vakantie zeker het hele volgende jaar door u worden herinnerd. En u zult het volgende nieuwe jaar op dezelfde manier willen vieren.

Aanbevolen: