Hoe Bereid Je Je Voor Op Halloween

Hoe Bereid Je Je Voor Op Halloween
Hoe Bereid Je Je Voor Op Halloween

Video: Hoe Bereid Je Je Voor Op Halloween

Video: Hoe Bereid Je Je Voor Op Halloween
Video: GRIEZELIGE HALLOWEEN IDEEËN || Eenvoudige Halloween-recepten en DIYs 2024, Mei
Anonim

Ondanks het feit dat de geschiedenis van Halloween teruggaat tot oude Keltische tradities, werd het in Rusland relatief recent gevierd. Deze vrolijke vakantie kan gevierd worden in een club, in een café, in een landhuis of in een stadsappartement. Er zijn mensen die Haldouin graag vieren in het bos. Je moet je in ieder geval goed voorbereiden op de vakantie.

Zoek uit hoe je de hal kunt decoreren voor Halloween
Zoek uit hoe je de hal kunt decoreren voor Halloween

Bepaal waar je Halloween gaat vieren. Als je de voorkeur geeft aan een café, zorg er dan voor dat je van tevoren stoelen reserveert. In de nacht van 31 oktober op 1 november mogen er geen vacatures zijn, want deze feestdag wordt steeds populairder. Overigens houden veel clubs op dit moment themafeesten. De organisatoren zorgen voor het ontwerp en het programma, dus je hoeft alleen maar aan het kostuum te denken.

Als je Halloween op het platteland of thuis gaat vieren, zul je zelf voor de versiering moeten zorgen. Een van de belangrijkste elementen die van tevoren moeten worden verzorgd, is de pompoen. In winkels die handwerk verkopen, kun je een pompoen vinden die is opgedroogd volgens alle regels en zelfs met gesneden ogen. Maar je moet niet hopen dat je op het juiste moment zo'n souvenir tegenkomt. Pompoen is bijna een jaar gedroogd, dus kies in de herfst op de markt een geschikte lagenaria (bij voorkeur meerdere), plaats deze in een donkere, geventileerde ruimte, draai hem regelmatig om - en tegen de volgende Halloween kun je een hoofd maken van door de ogen, neus en mond uit te snijden.

Als je dit jaar echter geen pompoen hebt, moet je niet wanhopen. Het ontwerp kan anders zijn. Het belangrijkste is dat er veel verschillende "vreselijke" items zijn. Aan de muren kunnen uit papier gesneden skeletten worden gehangen. Een schedel van papier-maché, botten, enz. is voldoende. Van een zwart koord kun je een groot spinnenweb maken en dit aan het plafond hangen. Vampiermaskers en duivelskoppen, kettingen, bloederige dolken, een paar doodskisten die aan de muren zijn geplakt, zullen het interieur aanvullen. Een zwart tafelkleed op tafel ziet er stijlvol uit. Zorg voor serveren. Echt zilverwerk is waarschijnlijk niet bij de hand te vinden, maar u kunt goedkoop bestek in antieke stijl vinden in winkels. Je kunt messen en vorken vinden met oude wapenschilden - hier zullen ze precies goed zijn.

Bedenk wat je gaat koken. Op Halloween is het gebruikelijk om verschillende pompoengerechten te bereiden. Koekjes, pannenkoeken, stoofschotels - er zijn veel opties. Het vlees kan worden gebakken of gestoofd in rode wijn. Het menu kan echter van alles zijn. Het is belangrijk om de gerechten in de juiste stijl te rangschikken. Taarten in de vorm van botten of schedels komen bijvoorbeeld goed van pas. Wat alcohol betreft, je kunt glühwein maken of grog maken.

Zorg voor de kostuums. Op Halloween kun je je verkleden als een duivel en een heks, een vampier, een koning van het hiernamaals, een ridder die de eed breekt, een koningin, een minstreel. Of je een masker moet dragen, hangt af van de omstandigheden. Als je Allerheiligen gaat vieren in een club waar carnaval is en er veel volk zal zijn, kun je beter een masker maken. In een kleine cirkel kun je zonder. Een complex kostuum is echter helemaal niet vereist, tenzij u van plan bent een wedstrijd uit te voeren. Het belangrijkste is om op de juiste manier af te stemmen.

Aanbevolen: