Hoe Bereid Je Je Voor Op Je Schoolbal

Inhoudsopgave:

Hoe Bereid Je Je Voor Op Je Schoolbal
Hoe Bereid Je Je Voor Op Je Schoolbal

Video: Hoe Bereid Je Je Voor Op Je Schoolbal

Video: Hoe Bereid Je Je Voor Op Je Schoolbal
Video: Pink Religion 2024, Mei
Anonim

Het afstudeerfeest is niet alleen een zeer belangrijke en ontroerende gebeurtenis in het leven van een afgestudeerde schoolstudent en zijn ouders. Het is ook een bepaalde grens tussen kindertijd en volwassenheid. Daarom moet je extra voorzichtig zijn om je voor te bereiden op zo'n feest.

Hoe bereid je je voor op je schoolbal
Hoe bereid je je voor op je schoolbal

instructies:

Stap 1

Natuurlijk is het eerste waar ouders van afgestudeerden voor zorgen, de outfit. Etiquette is in dit geval erg zelfgenoegzaam tegenover jongeren. Voor hen is de regel voorgeschreven dat het noodzakelijk is om een strikt klassiek pak voor de bal te dragen. De enige manier om het te diversifiëren is door op bestelling te naaien. Meisjes hebben meer keuze. Weelderige baljurken, cocktailjurken - u kunt kiezen wat uw hartje begeert. Het belangrijkste is om de juiste outfit voor je figuur te kiezen. En verzamel vervolgens vakkundig het hele beeld - haar, schoenen, accessoires en een handtas.

Stap 2

Het is raadzaam om van tevoren een kapper te zoeken die het kapsel van de afgestudeerde zal verzorgen, minstens een maand of twee voor het evenement. Overigens is het ook nodig om van tevoren een afspraak met hem te maken, anders moet je op de plechtige dag zelf je haar doen. Bij de eerste ontmoeting met de kapper moet je een foto van de jurk meenemen, zodat de meester gemakkelijker kan navigeren en het juiste kapsel kan kiezen.

Stap 3

De regel "van tevoren een afspraak maken" werkt ook in het geval van andere meesters die gespecialiseerd zijn in schoonheid - een specialist in manicure, pedicure. Deze regel geldt ook voor het solarium.

Stap 4

Make-up moet zorgvuldig worden overwogen. Voor het afstuderen wordt aanbevolen om een zacht, bijna onzichtbaar gezicht te maken. Voor meisjes moet je geen felle tinten kiezen - betere zachte perzik- of roze tinten. Als je het overdrijft met make-up, zal de jongedame haar charme verliezen en in een volwassen vrouw veranderen. En het afstudeerfeest is in de eerste plaats een vakantie van de jeugd.

Stap 5

Wat de manicure betreft, deze moet ook heel netjes zijn. De ideale optie voor een bal is een French manicure. Als de afgestudeerde de jas niet leuk vindt, kan ze de voorkeur geven aan lichte vernis.

Stap 6

Kies schoenen die niet alleen mooi zijn, maar ook erg comfortabel. Je zult er tenslotte de hele nacht in moeten dansen. En de uitstraling van een chique jurk in combinatie met blote voeten vanwege het feit dat de benen ingewreven en opgezwollen zijn, is niet het beste beeld van een gala.

Stap 7

Net voor het afstuderen moet je voor je lichaam en gezicht zorgen. Toning baden zijn perfect. Daarna moet je een vochtinbrengende crème over het hele lichaam en gezicht aanbrengen. Om de huid een aangename tint te geven, raden experts aan een speciale crème met een glinsterend effect op de huid aan te brengen. De huid van het gezicht moet ook zorgvuldig worden voorbereid - maak een masker, bevochtig. En pas daarna beginnen met het aanbrengen van make-up.

Stap 8

De sleutel tot succes op het schoolbal is een goed humeur. Dit zal de afbeelding vollediger maken.

Aanbevolen: