Hoe Het Nieuwe Jaar Van Kinderen Door Te Brengen?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Van Kinderen Door Te Brengen?
Hoe Het Nieuwe Jaar Van Kinderen Door Te Brengen?
Anonim

Wij volwassenen kijken altijd uit naar het nieuwe jaar. Deze vakantie bezorgt iedereen een klein wonder, dat in het dagelijks leven zo ontbreekt. Volwassenen houden van het nieuwe jaar, en kinderen houden er dubbel van. Als uw gezin kleine kinderen heeft, moet u van tevoren nadenken over hoe u de vakantie doorbrengt, om de kleine gezinsleden niet teleur te stellen met nieuwjaarswonderen en hen niet te beledigen met uw onoplettendheid.

Nieuwjaar geeft prachtige gevoelens voor kinderen en volwassenen
Nieuwjaar geeft prachtige gevoelens voor kinderen en volwassenen

instructies:

Stap 1

Bepaal eerst waar je het nieuwe jaar gaat vieren en wat voor gezelschap. Het is soms ongepast om met kinderen te bezoeken. En vergeet niet dat kinderen tijdens de vakantie snel moe worden en kort na middernacht kan worden gevraagd om te slapen. Als je zelf vrienden gaat uitnodigen, bedenk dan kinderanimatie, want in het gezelschap van volwassenen kunnen kinderen zich vervelen. Als uw kinderen jonger zijn dan de voorschoolse leeftijd, bedenk dan of het beter is om het nieuwe jaar in de familiekring te vieren en een echte vakantie voor uw "bloemen van het leven" te regelen.

Stap 2

Wat zorgt voor een feestelijke sfeer? Carnavalskostuums natuurlijk. Je kinderen hebben ze zeker, en voor mama en papa zijn dierenmaskers of glanzende pruiken heel geschikt. Zelfs als je geen pakken bij de hand hebt, maakt het niet uit. De vakantie hangt af van de stemming en kinderen reageren altijd met plezier op huisfeesten. Beperk kinderen niet tot plezier en spel. Scheld ze niet uit omdat ze te veel lawaai maken. Het nieuwe jaar moet hen zoveel mogelijk plezierige ervaringen bieden.

Stap 3

Als je een sfeer van echte wonderen voor kinderen wilt creëren, dan kun je de kerstman en Snegurochka inhuren, of je kunt je vader verkleden in een kerstmankostuum - deze optie is voordeliger, maar niet minder leuk. Organiseer voordat u aan de feesttafel gaat zitten leuke prijsvragen en spelletjes die zowel het kind als u zullen amuseren.

Stap 4

Ga aan de nieuwjaarstafel zitten, let op de kindervoeding - een overvloed aan snacks, kinderchampagne en snoep kan de meest onaangename gevolgen hebben. Het is beter om de aandacht van kinderen niet op de tv te richten, je kunt nieuwjaarsprogramma's als achtergrondmuziek inschakelen. Het is erg leuk om verschillende felicitaties en toast uit te brengen aan de nieuwjaarstafel. Begin zelf en laat de kinderen je feliciteren. Praat over hoe je wilt dat het nieuwe jaar eruit ziet, waar je van droomt en wat je wilt realiseren. Laat de kinderen hun plannen maken. Je kunt felicitaties en toast op de camera schieten, ze zullen een goede herinnering voor je familie worden.

Stap 5

Kinderen mogen niet direct na de bel worden gedwongen te slapen. Moge de enige magische nacht van het jaar lang voor hen zijn. Als de kinderen niet te moe zijn, kun je een gezinswandeling maken. Wat is er leuker dan achtbaanritten op oudejaarsavond? Speel bijpraten, sneeuwballen met de kinderen. De ijzige lucht en buitenspelletjes zullen alleen kinderen ten goede komen - als ze thuiskomen, zullen ze waarschijnlijk moe en gelukkig naar bed gaan. Als je kinderen na middernacht nog te jong zijn om te gaan wandelen, regel dan 's avonds een leuke wandeling.

Stap 6

Vergeet de belangrijkste kenmerken van het nieuwe jaar niet - nieuwjaarsgeschenken. Voor kinderen is dit misschien wel het belangrijkste! Op de ochtend van 1 januari moeten er cadeautjes onder de boom worden gelegd zodat kinderen ze kunnen vinden. Geef geen kinderkleding of andere praktische cadeaus voor het nieuwe jaar. Het beste cadeau van de Kerstman is een groot en mooi stuk speelgoed.

Aanbevolen: