Hoe Het Nieuwe Jaar Door Te Brengen Met Een Gezelschap Van Tieners

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Door Te Brengen Met Een Gezelschap Van Tieners
Hoe Het Nieuwe Jaar Door Te Brengen Met Een Gezelschap Van Tieners

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Door Te Brengen Met Een Gezelschap Van Tieners

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Door Te Brengen Met Een Gezelschap Van Tieners
Video: Misvormde Veteraan met Littekens zegt Hallo tegen 5-jarige. Haar Reactie Laat Miljoenen Huilen 2024, April
Anonim

Nieuwjaar is ieders favoriete feestdag, die meestal zowel in een hechte familiekring als in een vrolijk en luidruchtig gezelschap van goede vrienden en kennissen wordt gevierd.

Hoe het nieuwe jaar door te brengen met een gezelschap van tieners
Hoe het nieuwe jaar door te brengen met een gezelschap van tieners

Voorbereiding op de vakantie

Zoals u weet, voelen tieners zich niet bepaald aangetrokken tot het vieren van het nieuwe jaar met hun familie. Daarom worden samen met vrienden, gewapend met verbeeldingskracht en energie, in een maand alle mogelijke plannen en verplichte excuses voor ouders besproken. De meest bekende zijn: "We zullen niet lang meer duren", "Alsjeblieft, we hebben al afgesproken", "En we gaan gewoon naar het midden naar de boom en keren terug." Natuurlijk hebben sommige ouders sympathie voor de belangen van hun kinderen, en op deze fantastische nacht, met een zuiver geweten, lieten ze ze gaan om plezier te hebben en lieten ze ze langer lopen.

Zoals het bord zegt, als je het nieuwe jaar thuis viert, zal het hele volgende jaar gelukkig zijn, maar als je het ergens anders viert, zal het jaar niet al te vrolijk en succesvol zijn. Adolescenten houden zich blijkbaar volledig aan deze regel en proberen te luisteren naar het klokkenspel in de boezem van hun familie. Hoogstwaarschijnlijk wordt dit voornamelijk gedaan om de ouders niet te beledigen. Maar zodra het nieuwe jaar is aangebroken, dan komen alle verzonnen excuses op een rij natuurlijk, de ouders laten hun kind gaan, maar 'gewoon niet voor lang'.

Nieuwjaar komt je tegemoet

Voor de viering komt iedereen erachter welke van de kennissen geen ouders in huis hebben, en pas dan wordt het zogenaamde menu besproken. Gewoonlijk wordt van elk ongeveer 500 roebel verzameld voor boodschappen en ongeveer hetzelfde voor onvoorziene uitgaven. Voor adolescenten zijn de ouders de financieringsbron, dus ze worden gedurende de maand beetje bij beetje afgeperst. En geschenken zijn een persoonlijke zaak, als er genoeg geld is, ja, en zo niet, dan ligt het antwoord voor de hand.

Nogmaals, je kunt uit deze situatie komen, gooi gewoon het vuurwerk erin, zodat het hele gezelschap van tieners plezier zal hebben.

Muziek zou een verplicht onderdeel van de vakantie moeten zijn, het is beter als het wordt geselecteerd door het hele "oudejaarsteam". Het moet zeker leuk zijn, maar je kunt er een paar afgooien voor de zogenaamde slow dances. Over tv verschillen de meningen, maar als er onbekende mensen in het bedrijf zijn, is dit een prima optie. Soms op feestjes, ooit werden vreemden bijna de beste vrienden.

Vakanties als deze zijn nog een reden om nieuwe vrienden te vinden.

Entertainment passeert meestal eerst door naar het centrum te gaan, dan door bijeenkomsten thuis, en pas dan wordt feestelijk vuurwerk gelanceerd. Disco is een zeldzame optie, want tieners zijn nog geen 18 jaar, de entree is duur en er is alleen genoeg geld voor de bijeenkomsten zelf.

Wanhoop niet als ideeën voor een vakantie niet in je opkomen, je moet gewoon al je vrienden ontmoeten, en veel verschillende voorstellen zullen meteen vallen, je hoeft ze alleen maar uit te voeren. En zoals iedereen weet, kan het heel leuk en vurig zijn om uit te voeren wat je van plan bent.

Aanbevolen: