Hoe 55 Jaar Te Feliciteren Met Een Jubileum

Inhoudsopgave:

Hoe 55 Jaar Te Feliciteren Met Een Jubileum
Hoe 55 Jaar Te Feliciteren Met Een Jubileum

Video: Hoe 55 Jaar Te Feliciteren Met Een Jubileum

Video: Hoe 55 Jaar Te Feliciteren Met Een Jubileum
Video: MINUTEN VAN WONEN IN TURKIJE / Top 7 nadelen na 16 jaar in Turkije / Turkije te hebben gewoond 2021 2024, Mei
Anonim

Het 55-jarig jubileum is aan de ene kant een belangrijke datum in iemands leven, een reden voor grote felicitaties en vieringen, maar aan de andere kant is het het besef dat er meer dan een halve eeuw is verstreken en de tijd onverbiddelijk verstrijkt vooruit.

Hoe 55 jaar te feliciteren met een jubileum
Hoe 55 jaar te feliciteren met een jubileum

Noodzakelijk

  • - felicitaties voorbereid;
  • - ansichtkaart;
  • - bloemen;
  • - Cadeau.

instructies:

Stap 1

Zodat het beroemde lied "verjaardag - een trieste vakantie" niet klinkt in de ziel van de held van de dag, moet je hem bewijzen dat het beste nog voor hem ligt. Zittend aan de feesttafel op zijn 55e verjaardag, zal zelfs een overtuigd optimist en vrolijke kerel minstens één keer zuchten van verdriet: "Maar de beste helft van mijn leven is voorbij."

Stap 2

En als je op dit moment een toast uitbrengt: "Beste jarige, God verhoede dat we allemaal ons leven leiden zoals jij het jouwe hebt geleefd", dan verergert het focussen op de verleden tijd de gemoedstoestand van de held van de gelegenheid.

Stap 3

Om ervoor te zorgen dat dit jubileum geen afscheid wordt van de jeugd, vermeldt u minder vaak de leeftijd van de jarige. Vraag hem aan het begin van de viering om zijn plannen voor de toekomst te delen. Zodat de gasten hem in hun felicitaties veel succes wensen bij het bereiken van nieuwe doelen, en niet belasteren met verwijzingen naar het verleden.

Stap 4

Kies je cadeaus zorgvuldig. Doneer geen huishoudelijke apparaten, tuingereedschap en geld. Tijdens zijn 55 vorige verjaardagen heeft hij al een enorm aantal keukenmachines, stofzuigers en andere geneugten van de beschaving verzameld. Geld is op deze leeftijd hoogstwaarschijnlijk ook beschikbaar.

Stap 5

Geef de persoon nieuwe indrukken, positieve emoties. Inderdaad, op deze leeftijd houden mensen bijna op te geloven in wonderen. Als de held van de dag ooit terloops zei dat hij warme tropische landen wil bezoeken of de bezienswaardigheden van Europa wil zien, koop hem dan een kaartje naar het land van zijn dromen. Zodat deze mijlpaaldatum van de finish in een nieuwe start verandert.

Stap 6

Als je een collega feliciteert wiens verjaardag samenvalt met pensionering, dan moet je vooral verantwoordelijk zijn bij het plannen van het evenement. Het is tenslotte heel moeilijk voor een vrouw om door dit moment te gaan wanneer ze op een dag van een dame van middelbare leeftijd naar de categorie gepensioneerden gaat.

Stap 7

Bovendien worden dergelijke jubilea vaak tegelijkertijd "draden" naar een welverdiende rust. Het is ook veel stress voor de jarige. En jij, als zorgzame collega's op het werk, moet er alles aan doen om haar het gevoel te geven dat ze een belangrijk figuur in de productie is.

Stap 8

Besteed speciale aandacht aan het charmante vrouwelijke begin van het feestvarken. Strijkijzers, mixers, sapcentrifuges komen te vervallen! Ondersteun de natuurlijke wens van een vrouw om voor altijd jong en mooi te zijn door haar bijvoorbeeld een abonnement op de Spa-salon of yogacursussen te kopen.

Stap 9

De verjaardag van elke vrouw zal niet succesvol zijn zonder een man. Als het feestvarken in haar 55 alleen wordt gelaten, kun je haar een ongewoon cadeau maken. Probeer haar klasgenoot of klasgenoot op te sporen waar ze een positieve houding tegenover heeft. Het is raadzaam dat hij niet getrouwd was. Mannelijke aandacht is het beste cadeau voor een vrouw, zeker op deze leeftijd. En misschien groeit deze ontmoeting uit tot iets meer dan een simpele felicitatie.

Stap 10

Geef de jarige de hele avond een compliment en zet een kaarsje op de verjaardagstaart in de vorm van het cijfer 18. Een vrouw heeft haar hele leven lang haar leeftijd onderschat en er zal niets beschamends zijn als je het voor haar doet op haar verjaardag.

Aanbevolen: