Hoe Oorspronkelijk Te Feliciteren Met Het 60-jarig Jubileum?

Inhoudsopgave:

Hoe Oorspronkelijk Te Feliciteren Met Het 60-jarig Jubileum?
Hoe Oorspronkelijk Te Feliciteren Met Het 60-jarig Jubileum?

Video: Hoe Oorspronkelijk Te Feliciteren Met Het 60-jarig Jubileum?

Video: Hoe Oorspronkelijk Te Feliciteren Met Het 60-jarig Jubileum?
Video: Alan Wake Remastered Review "Buy, Wait for Sale, Never Touch?" 2024, April
Anonim

De zestigste verjaardag is een belangrijke fase in iemands leven. Bij het voorbereiden van felicitaties is het vooral belangrijk om te benadrukken dat de held van de dag al veel heeft bereikt in het leven, maar dat hij nog veel voor zich heeft. Probeer deze dag onvergetelijk te maken voor de jarige en de gasten.

Het benodigde aantal bloemen kan in verschillende stappen worden gedoneerd
Het benodigde aantal bloemen kan in verschillende stappen worden gedoneerd

Voorbereiding

Kijk in welke media in jouw stad je een felicitatie kunt bestellen. Op de radio kun je jouw favoriete liedje van de held van de dag bestellen. Wat betreft de krant en de televisie zijn er verschillende mogelijkheden om de jarige via deze media te feliciteren. En in feite, en in een ander geval, kan het gewoon een felicitatie zijn - een ansichtkaart op televisie of een module in de krant. Maar in kleine media kun je een artikel bestellen over de held van de dag of een tv-verhaal. U dient vooraf geïnformeerd te worden wanneer het materiaal wordt vrijgegeven.

Bloemen en ballen

Een jubileum is zelden compleet zonder veel bloemen. Voor elk geleefd jaar kun je een bloem geven. Toegegeven, sommigen zijn bang om een even aantal bloemen aan een levend persoon te geven. Als jij of de held van de dag vatbaar bent voor dergelijke vooroordelen, geef dan niet alle bloemen tegelijk. Verdeel het totaal door 4 boeketten - elk 15 bloemen. De boeketten zijn te bestellen bij verschillende bloemenwinkels. Het boeket kan vergezeld gaan van een wenskaart, maar dit is niet noodzakelijk. Als de held van de dag romantisch van aard is, voeg dan een klein mysterie toe aan de felicitatie en vertel niet van wie de bloemen zijn. Of je kunt zelfs een boeket ballonnen maken.

Albums, films, presentaties

Maak een album met foto's van de held van de dag. Begeleid elke foto met een kort, boeiend verhaal. Op een feestelijke avond is het passend om een film over de held van de dag of een computerpresentatie te vertonen. Het belangrijkste waar je voor moet zorgen, is dat er in het materiaal dat je gaat laten zien niets aanstootgevends is voor de held van de dag of gasten.

Kapper, SPA en ga zo maar door

Het 60-jarig jubileum kun je overal vieren - in een restaurant, thuis, op het platteland, in de natuur. Het hangt allemaal af van de neigingen van de held van de dag. Een café of een feestzaal moet natuurlijk wel vooraf gehuurd worden. Zorg voor een goede leider. De omstandigheden van de held van de dag moeten vooraf aan de ceremoniemeester worden verteld. Bespreek het vakantiescenario met hem. Probeer het zo te regelen dat de held van de dag zo druk mogelijk is met de voorbereiding. Meld de held van de dag aan in een spa-salon, bij een goede kapper, bij een visagist.

Waarom niet op de club?

Het jubileum hoeft niet thuis of in een restaurant te worden gevierd. Als je in een grote stad woont, vind je zeker een geschikte club met een interessant concertprogramma. Als je held van de dag van aristocratische spelletjes houdt, zal hij zeker genieten van de vakantie die voor hem is geregeld in een club met biljart of bowlingbaan.

Geschenken

Een jubileum is een goede reden om iemand iets te geven waar hij al heel lang van droomt. Het is niet nodig om van elke gast een cadeau te geven, je kunt bij iedereen geld incasseren en iets heel waardevols kopen. Een theater- of muziekliefhebber zal zeker genieten van een kaartje voor een interessant concert of een zeldzaam optreden. Een uitstekend cadeau is een reiskaartje.

Aanbevolen: