Hoe De Directeur Te Feliciteren Met Het Jubileum?

Inhoudsopgave:

Hoe De Directeur Te Feliciteren Met Het Jubileum?
Hoe De Directeur Te Feliciteren Met Het Jubileum?

Video: Hoe De Directeur Te Feliciteren Met Het Jubileum?

Video: Hoe De Directeur Te Feliciteren Met Het Jubileum?
Video: Originele felicitatie 2024, Mei
Anonim

De verjaardag, laat staan de verjaardag van de directeur van een bedrijf of organisatie, blijft nooit onopgemerkt. Medewerkers sturen talloze wenskaarten met soortgelijke teksten, afdelingshoofden komen persoonlijk feliciteren en geven de gebruikelijke praktische dingen. Hoe feliciteer je de regisseur met het jubileum, zodat de felicitatie wordt onthouden en niet om het gezicht in het vuil te raken?

Hoe de directeur te feliciteren met het jubileum?
Hoe de directeur te feliciteren met het jubileum?

instructies:

Stap 1

Identificeer de fundamentele karaktereigenschappen van uw leider. Als dit een persoon met een goed gevoel voor humor is, kun je de felicitatie benaderen met een uitvinding en een stripkader in verzen toevoegen aan het geschenk. Als frivole dingen hem vreemd zijn, hij is altijd verzameld, nauwgezet en denkt alleen aan werk, het zal moeilijk zijn om op een positieve reactie op je humoristische felicitaties te rekenen.

Stap 2

Een van de neutrale, maar ongetwijfeld zeer aangename manieren om de directeur te feliciteren, is een aanvraag voor een van de radiostations, waar hij bijvoorbeeld naar luistert op weg naar zijn werk. Hij zal blij zijn als hij in de file staat of bij een stoplicht staat om goede wensen van collega's en zijn favoriete liedje te horen.

Stap 3

Denk aan de hobby's van de regisseur. Als hij dol is op vissen, schenk dan een certificaat aan de beste viswinkel, als de jager een verzamelbaar jachtmes is, als een muziekliefhebber - een verzameling favoriete audiocomposities, als een zomerbewoner en tuinman - een hangmat in een tuinhuisje, als een liefhebber van nieuwe technologieën - een moderne gadget.

Stap 4

Voor een zeer lage prijs kunt u het samenstellen van de stamboom van uw directeur bestellen. Schik dit alles in een mooie lijst en presenteer het plechtig. Hij zal blij zijn te weten dat er misschien prinsen of graven in zijn familie waren.

Stap 5

U kunt vooraf een videobegroeting maken van de teams van de afdeling van uw organisatie. Medewerkers kunnen poëzie lezen, liedjes zingen of gewoon mooie woorden zeggen. Het is belangrijk dat dit in een goed humeur en oprecht gebeurt.

Stap 6

Als je regisseur desondanks een sociaal persoon is en liedjes en dansen niet schuwt, schrijf dan licht komische, geen aanstootgevende deuntjes of coupletten over hem. Je kunt een goochelaar uitnodigen die je een paar illusionaire trucs laat zien met bijvoorbeeld bankbiljetten en gewoon met gewone dingen. En op het meest cruciale moment zal hij vanuit het niets een geschenk van het team overhandigen.

Aanbevolen: