Hoe Feliciteer Je De Hoofdaccountant Met Het Jubileum?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je De Hoofdaccountant Met Het Jubileum?
Hoe Feliciteer Je De Hoofdaccountant Met Het Jubileum?

Video: Hoe Feliciteer Je De Hoofdaccountant Met Het Jubileum?

Video: Hoe Feliciteer Je De Hoofdaccountant Met Het Jubileum?
Video: Hoe veranderen we de publieke ruimte die aansluit bij iedereen | Wouter Corvers | TEDxYouth@Uden 2024, Mei
Anonim

De verjaardag van een van de teamleden is altijd een reden voor vakantie op het werk. Vooral als hij een hoofdaccountant is - een persoon die de financiën beheert en een grote rol speelt in het lot van elke werknemer.

Hoe feliciteer je de hoofdaccountant met het jubileum?
Hoe feliciteer je de hoofdaccountant met het jubileum?

instructies:

Stap 1

Werk samen met de krachten van het hele team. Een enkele felicitatie ziet er op zijn minst lelijk uit, dus neem contact op met uw collega's en bied aan om een klein feestje te organiseren voor uw accountant ter ere van zijn verjaardag. Bespreek een eventuele gift en het bedrag dat iedereen erin wil investeren. Het is beter om dit alles minstens een week van tevoren te doen, om niet op het laatste moment te rennen.

Stap 2

Stel een tijd vast voor felicitaties en stel uw superieuren hiervan op de hoogte. Dergelijke momenten zijn niet-werkend, dus het is beter om ze buiten de werkdag te nemen. Blijf bijvoorbeeld een half uur nadat het is afgelopen, of regel een felicitatie tijdens de lunch. De aanwezigheid is vereist van de superieuren, en het zou ook de juiste stap zijn om hem vanaf het begin het woord te geven.

Stap 3

Geef het cadeau allemaal samen, met applaus en vriendelijke felicitaties. De oprechte glimlach van de medewerkers zal de hoofdaccountant op zijn verjaardag verrukken en zal lange tijd goede herinneringen achterlaten.

Stap 4

Maak een poster of koop een grote ansichtkaart. Het moet felicitatieverzen en handtekeningen van alle deelnemers aan de vakantie bevatten. Als je geen ansichtkaart hebt gevonden met een gedicht voor de hoofdaccountant, wanhoop dan niet. Maak een poster en print zelf de mooie woorden. Bijvoorbeeld: Geld is geen gemakkelijke zaak, hier is geen rommel! Boekhouden is een wetenschap. Hoe vriendschappelijk met geld te leven! Zowel balansen als rapportages zijn geen kleinigheid. Onze accountant weet precies hoeveel, waar, waar en hoe!”

Aanbevolen: