Hoe Feliciteer Je Een Leraar Met Een Jubileum?

Inhoudsopgave:

Hoe Feliciteer Je Een Leraar Met Een Jubileum?
Hoe Feliciteer Je Een Leraar Met Een Jubileum?

Video: Hoe Feliciteer Je Een Leraar Met Een Jubileum?

Video: Hoe Feliciteer Je Een Leraar Met Een Jubileum?
Video: elevatorpitch LeerKRACHT 2024, Mei
Anonim

Leraren geven kennis aan hun studenten, ze zijn altijd geduldig en terughoudend tegenover hen. Elke student moet dit waarderen en de leraar respecteren, en als de vakantie komt, vergeet hem dan niet te feliciteren, vooral als de leraar een verjaardag heeft.

Hoe feliciteer je een leraar met een jubileum?
Hoe feliciteer je een leraar met een jubileum?

instructies:

Stap 1

Bereid een verrassing voor. Als je leraar een verjaardag heeft tijdens schooltijd, dan kun je de klas voorbereiden op zijn komst. Zoek hiervoor uit in welke klas je leraar lessen zal hebben. Versier vervolgens de klas met ballonnen, plaats een mooi boeket bloemen op het bureau van de leraar en schrijf je felicitaties op het bord met krijt. Je mag ook een taartje meenemen.

Stap 2

Je kunt afspreken met de leerlingen die aanwezig moeten zijn bij de eerste les van de held van de dag. Laat ze een begroeting leren of voorlezen of een lied zingen ter ere van de leraar.

Stap 3

Bereid een cadeau voor. Om dit te doen, kun je een soort souvenir kopen, een beeldje met een foto van de leraar-held van de dag. Dergelijke dingen worden in bijna elke fotostudio op bestelling gemaakt. Op zo'n exclusief geschenk kan hij ook een opschrift maken in de vorm van originele felicitaties en wensen.

Stap 4

U kunt een briefpapier of een accessoire doneren. De docent krijgt graag van een leerling of collega cadeau: een kleine bureau-organizer, een mooie etui of etui voor pennen, een stevige pen, een bureaulamp. Bij het aanbieden van dergelijke geschenken moet worden benadrukt dat ze bedoeld zijn voor werk. Het is de moeite waard om een paar woorden te zeggen over het feit dat het voor studenten erg belangrijk is dat de leraar ze altijd onthoudt.

Stap 5

Speel de scène uit. Om dit te doen, moet je goed over de plot nadenken. Je kunt doen alsof iedereen de verjaardag van de leraar is vergeten, en dan komt een van de leerlingen de klas binnen met bloemen. Op dit moment kunt u uw leraar in der minne feliciteren.

Stap 6

Maak geen dure cadeaus als je student bent. Dit zal verkeerd begrepen worden. Gebruik geen vleiende woorden, wees oprecht. Denk na over je toespraak, je kunt een gedicht met wensen leren, of gewoon een felicitatie formuleren in je eigen woorden. Het belangrijkste is om je leraar te plezieren, want voor hem is het niet alleen een feestdag, maar een heel belangrijke dag.

Aanbevolen: