Pre-bruiloft Klusjes: Hoeveel Alcohol Te Kopen?

Pre-bruiloft Klusjes: Hoeveel Alcohol Te Kopen?
Pre-bruiloft Klusjes: Hoeveel Alcohol Te Kopen?

Video: Pre-bruiloft Klusjes: Hoeveel Alcohol Te Kopen?

Video: Pre-bruiloft Klusjes: Hoeveel Alcohol Te Kopen?
Video: Kleinere auto om kosten te besparen. Hoeveel scheelt dat? 2024, Mei
Anonim

Een bruiloft is voor veel mensen een belangrijk feest. Tegenwoordig wordt het vaak gevierd met een feest en het kan vele uren duren. Het is noodzakelijk om de hoeveelheid alcoholische dranken voor het evenement te berekenen, zodat er genoeg is voor iedereen.

Pre-bruiloft klusjes: hoeveel alcohol te kopen?
Pre-bruiloft klusjes: hoeveel alcohol te kopen?

Voor zo'n vakantie kopen ze vaak champagne, wijn en wodka. Minder vaak verschijnen cognac, martini of andere dranken op de tafels. De hoeveelheid alcohol is afhankelijk van het aantal gasten. Het is noodzakelijk om vooraf te beslissen: drinken de meeste deelnemers graag of zijn er lage drinkers? Maak een lijst van mensen die sterke drank zullen consumeren, vraag indien mogelijk mensen wat ze het liefste hebben. Dergelijke gegevens helpen de berekening nauwkeuriger te maken.

In de zomer wordt er minder alcohol gedronken. Niet veel zullen wodka drinken in de hitte, maar de wijn zal beter smaken. In de winter zullen sterke dranken populairder zijn. Vergeet niet om ook frisdrank te kopen. Meestal kost het 1,5-2 liter per persoon, maar als het buiten de ramen warm is, is het de moeite waard om de hoeveelheid te verdubbelen.

Het is moeilijk om je dorst te lessen met suikerhoudende dranken, dus het is belangrijk om ook drinkwater te kopen.

Champagne wordt gedronken bij het losgeld, als die er is, dan bij de burgerlijke stand en tijdens een wandeling. Aan tafel wordt meestal alleen de eerste toast opgestoken met een schuimige drank, en dan gaat iedereen verder met iets anders. Voor verzilvering is één glas voldoende voor elke deelnemer, aangezien de vakantie net begint. Eén fles is dus voldoende voor 4 personen. Tijdens een wandeling drinken ze al meer, 500 ml voor elk is voldoende, maar onthoud dat niet alle gasten de jongen gaan uitzwaaien. Vergeet niet mineraalwater en suikerhoudende frisdranken te kopen voor deze evenementen. Mensen willen zich misschien gewoon even opfrissen. Er moet minimaal 1 fles champagne op de tafels staan voor drie gasten. Het moet gekoeld geserveerd worden.

Wodka en wijn worden gebruikt voor snacks. Het bedrag is afhankelijk van de duur van het evenement. Meestal kopen ze voor een vakantie van 6 uur 0,5 wodka voor elke drinkende gast en een fles wijn. Dit is voldoende voor een banket, maar als de duur langer is, moet alcohol uit andere berekeningen worden gekocht. Reken om 10 uur op 1 fles wodka voor elke man en 1 fles wijn voor elke vrouw. Serveer de wijn licht gekoeld.

Wijn voor de vakantie wordt meestal halfdroog of halfzoet gedronken. Dit zijn de beste opties die bij velen passen. Rode wijn is geschikt voor alle vleesgerechten, wit voor vis en gevogelte. Roséwijnen worden als veelzijdig beschouwd, maar gasten kunnen kiezen uit verschillende drankjes.

Als de vakantie in de natuur plaatsvindt of de tweede dag van het banket wordt verplaatst naar de camping, kun je ook bier kopen. Deze drank wordt heel goed in de hitte gedronken, er is 2-3 liter per persoon nodig. De schuimige versie is geschikt voor barbecue, deze kan naast de rest van de drankjes worden gekocht. Maar het is niet aan te raden om bier op de feesttafel te zetten. Voor degenen die dat willen, kunt u een kleine aparte koelkast organiseren.

Een mengsel van bier en wijn of iets sterkers kan leiden tot zeer hoge bedwelming, en dit is niet altijd gepast.

Het is beter om alcohol vooraf en met een kleine marge te kopen. Als er niet genoeg alcohol is, kun je de mogelijkheid afspreken om al op de locatie iets anders te kopen. Meestal wordt alcohol gekocht in grote hypermarkten of groothandels, hierdoor kunt u een beetje besparen. Kijk uit voor acties en kortingen op drankjes, soms zijn de aanbiedingen erg aantrekkelijk, en als je ze van tevoren doorneemt, is er een mogelijkheid om de kosten van deze producten met 15-40% te verlagen.

Aanbevolen: