Hoe Je Niet Verstrikt Raakt In De Grap

Inhoudsopgave:

Hoe Je Niet Verstrikt Raakt In De Grap
Hoe Je Niet Verstrikt Raakt In De Grap

Video: Hoe Je Niet Verstrikt Raakt In De Grap

Video: Hoe Je Niet Verstrikt Raakt In De Grap
Video: JE WILT NIET WETEN HOE DIT AFLOOPT! #1715 2024, Maart
Anonim

Veel mensen maken graag grapjes over hun vrienden of collega's. Het is noodzakelijk om dit met begrip te behandelen. Maar grappen kunnen anders zijn en soms niet erg prettig als je grappenmakers een raar gevoel voor humor hebben of helemaal geen humor. Hoe, in dit geval, niet verstrikt raken in een dubieuze rally? Deze vraag is zeer relevant aan de vooravond van de viering van 1 april, wanneer bijna iedereen het als zijn plicht beschouwt om zijn eigen "vijf kopeken" toe te voegen aan het gewone spaarvarken van grappen.

Hoe je niet verstrikt raakt in de grap
Hoe je niet verstrikt raakt in de grap

instructies:

Stap 1

Aangezien de meest waarschijnlijke dag waarop ze je zullen proberen te "bedriegen", 1 april is, probeer de belangrijke datum in de ochtend niet te vergeten. Dit is belangrijk, omdat grappenmakers met jou in hetzelfde appartement kunnen wonen. Zorg ervoor dat je de wijzers van de wekker niet hebt herschikt of onaangename verrassingen onder je deur, bed, kussen of lakens hebt geschoven.

Stap 2

Als je op weg naar de badkamer of het toilet niet op iets kouds of glads bent gestapt, zorg er dan voor dat de "duw" of wasbak niet bedekt is met transparant cellofaan en de douchekraan niet in jouw richting is gedraaid. Voordat je je tanden gaat poetsen, moet je ervoor zorgen dat er tandpasta in de tube zit, geen mayonaise, dat deze er normaal uitknijpt en dat niemand de haren op de tandenborstel heeft geplakt.

Stap 3

Voordat je op een stoel gaat 'ploffen', moet je controleren of deze alle poten heeft en of er lijm, verf of verraderlijke knopen op de stoel zitten.

Stap 4

Voordat u een stuk voedsel in uw mond stopt, moet u ervoor zorgen dat het een normaal uiterlijk en een normale smaak heeft, dat er zout in de zoutvaatje zit en geen suiker of citroenzuur.

Stap 5

Open de deur voorzichtig: sommige grappenmakers van de buren binden misschien een knaller of een knaller aan de klink.

Stap 6

Vergeet overdag niet uw rug te controleren - er kan per ongeluk iemands stripinscriptie op verschijnen. En wie weet wat de inhoud ervan zal zijn.

Stap 7

Controleer ook op het werk de deur, stoelen, bureaulades, kasten en wat eronder zit. Als u iets opmerkt dat er niet zou moeten zijn, haast u dan niet om het met uw handen vast te pakken. Het kan eruit springen, ontploffen, je handen bevlekken of afbrokkelen. Zoek zorgvuldig naar de vangst.

Stap 8

Als je bij de baas wordt geroepen, is het natuurlijk onmogelijk om niet te gaan, als je al vermoedt dat niet alles schoon is. Maar om niet dom te lijken, moet je dringend een serieuze reden bedenken waarom je op het kantoor van de baas bent beland. Als blijkt dat hij je echt heeft gebeld, zegt hij er zelf over, en zo niet, dan gebruik je je eigen voorwendsel. Maar dan moet je voorzichtig zijn. Er zijn twee opties voor de ontwikkeling van evenementen.

Stap 9

Naar je baas gaan kan het doel van een grap zijn. Of misschien nog maar het begin. En terwijl je in het "hoge" kantoor was, konden grappenmakers in je eigen kamer "grappen". Gebruik de ingrediënten van een sapper en zoek naar een mogelijke "mijn". Verken uw computer. Werken de muis en het toetsenbord? Gedraagt de programma's zich adequaat?

Stap 10

Natuurlijk is het beter als u op deze dag uw computer helemaal niet aanzet. Of je gaat het huis niet uit. Maar misschien is het niet zo eng om het voorwerp van een grap te worden? Hoe dan ook, je kunt je vrienden ook voor de gek houden.

Aanbevolen: