Hoe Bedenk Je Een Grap Voor 1 April April

Inhoudsopgave:

Hoe Bedenk Je Een Grap Voor 1 April April
Hoe Bedenk Je Een Grap Voor 1 April April

Video: Hoe Bedenk Je Een Grap Voor 1 April April

Video: Hoe Bedenk Je Een Grap Voor 1 April April
Video: 1 april: Scholen halen grappen uit 2024, April
Anonim

Op 1 april is het de gewoonte om te lachen, grappen te maken en je dierbaren te plagen. Traditionele grappen zoals "je rug staat in het krijt" zijn voor iedereen behoorlijk saai. Daarom, als je een grap van hoge kwaliteit met een persoon wilt uithalen, bedenk dan zelf een grap.

Hoe bedenk je een grap voor 1 april April
Hoe bedenk je een grap voor 1 april April

instructies:

Stap 1

Kies de persoon uit met wie je de spot gaat drijven en onthoud alles wat je over hem weet. De grap moet individueel zijn, dan zal het slagen. Heb je besloten om een grap uit te halen met je blonde vriend, die geen computers begrijpt en bang is voor knaagdieren? Installeer een screensaver op haar laptop die eruitziet als een kapot scherm, en breng in plaats van een computermuis een speelgoedrat mee die eruitziet als een echte. Natuurlijk moet je er tegelijkertijd zeker van zijn dat je vriend de eigenaar is van sterke zenuwen en niet in zwijm valt en een speeltje grijpt.

Stap 2

Houd rekening met de leeftijd en het sociaal-culturele niveau van de objecten van je grappen. Voor een kind zijn de eenvoudigste grappen geschikt, zoals een witte rug en losse veters, met dezelfde blonde vriend, misschien moet je geen grappen maken over klassieke literatuur. maar als je medeprofessor een geschoten mus is, zal een goede grap voor hem hard moeten werken. Hoogstwaarschijnlijk zal het met werk te maken hebben. Vervang bijvoorbeeld de reageerbuisjes door reagentia waarmee de wetenschapper van plan was het experiment uit te voeren met thee, koffie en gouache-gekleurd water. Natuurlijk, nadat je gelachen hebt, moet je collega zijn spullen teruggeven.

Stap 3

Je moet niet de baas spelen, hoe democratisch hij ook met je omgaat. Als je nog steeds een geweldige grap bedenkt en je kunt het niet laten om het te doen, doe het dan in ieder geval alleen met hem. Niemand wil zichzelf belachelijk maken in het bijzijn van het hele team, en de chef in het bijzonder.

Stap 4

Moet u zich de hele dag met het openbaar vervoer door de stad verplaatsen? Er zijn massa's mensen om je heen - geweldige luisteraars van aprilgrappen. Terwijl je met de bus over de rivierbrug rijdt, roep je "dolfijnen!" Of begin in een metrowagen vrolijk uit het raam te zwaaien en in de duisternis te turen. Onthoud dat je grappen geen paniek mogen veroorzaken. Bijvoorbeeld, schreeuwen "gigantische ratten!" in dezelfde metro zal niet de beste optie zijn.

Stap 5

Denk aan de veiligheid bij het verzinnen van een grap. Sommige mensen hebben een zwak hart, dus je moet geen wrede grappen met ze uithalen. Als je dingen van je vriend moet verbergen om een goede grap te maken, vergeet dan niet om ze veilig en wel terug te geven.

Aanbevolen: