Hoe Bedenk Je Een Grappige Grap Voor 1 April

Inhoudsopgave:

Hoe Bedenk Je Een Grappige Grap Voor 1 April
Hoe Bedenk Je Een Grappige Grap Voor 1 April

Video: Hoe Bedenk Je Een Grappige Grap Voor 1 April

Video: Hoe Bedenk Je Een Grappige Grap Voor 1 April
Video: DE LEUKSTE 1 APRIL GRAPPEN UITHALEN bij onze OUDERS!! [9 Leuke Grappen Voor Thuis] ♥DeZoeteZusjes♥ 2024, April
Anonim

Het is zonde om op 1 april het slachtoffer te worden van andermans grappen zonder er zelf één uit te vinden. Om de rally tot een succes te maken, om niet aanstootgevend, maar grappig te worden, moet je het script zorgvuldig overwegen.

Hoe bedenk je een grappige grap voor 1 april
Hoe bedenk je een grappige grap voor 1 april

instructies:

Stap 1

Vermijd gevaarlijke, destructieve grappen, want bijna niemand houdt van een geformatteerde harde schijf, een kapotte deur of kauwgom op een stoel. Gebruik ook geen praktische grappen, waarvan de gevolgen langdurig kunnen zijn. Als je bijvoorbeeld een papegaai leert vloeken, zal hij ook na de vakantie blijven vloeken.

Stap 2

De rally mag die van vorig jaar niet herhalen. Zelfs de grappigste grap is nooit meer grappig. De formulegrappen zijn ook niet grappig: "witte rug", nieuws voor een kind dat hij van school is getrapt, enz.

Stap 3

Met behulp van een computerluidspreker met een verlengd snoer verborgen achter de koelkast, kunt u een "sprekend" huishoudelijk apparaat maken. Door de deur te openen, kan het slachtoffer van de grap een hint krijgen over welke producten nuttiger zijn, welke verlopen en welke dringend moeten worden gekocht, anders zijn ze snel op. Tegen een lid van het huishouden dat naar een biertje reikt, kan de koelkast "zeggen": "Nou, daar ga je weer!", En tegen een kind dat een snoepje wil pakken: "Vraag eerst je moeder om toestemming."

Stap 4

Het hele gezin gaat voor het tv-scherm zitten om naar het nieuws te kijken en ontdekt dat het de gebeurtenissen behandelt die plaatsvonden op de school waar het kind studeert, op de werkplek van zijn vader, op de binnenplaats van het huis waar het hele gezin woont. Een joker, gewapend met moderne video-opnametechnologie, kan dat niet!

Stap 5

Na het tv-kijken moet men uitrusten, maar plotseling gaat er een mobiele telefoon. Maar wie precies is niet bekend. Het is niet zo eenvoudig om meteen je weg te vinden, als een dag voor de vakantie op de telefoons van alle gezinsleden iemand de plaats van de melodieën heeft veranderd.

Stap 6

Maar de meest interessante verrassing wacht op iedereen die besluit naar het toilet te gaan. Een schakelaar omdraaien en de kamer licht rood op. De kleur verandert geleidelijk naar groen, dan naar blauw en dan weer terug naar rood. Welke kleur heeft de lamp in de badkamer? Het is moeilijk om deze vraag te beantwoorden als er een LED-lamp in de fitting zit, die soepel van kleur verandert.

Stap 7

Natuurlijk zijn de voorgestelde scenario's voor 1-aprilgrappen niet beperkt. Laat je eigen fantasie zien, en het hele gezin bewaart alleen goede herinneringen aan April Fool's Day voor een lange tijd.

Aanbevolen: