Boothuwelijk: Voor- En Nadelen

Boothuwelijk: Voor- En Nadelen
Boothuwelijk: Voor- En Nadelen

Video: Boothuwelijk: Voor- En Nadelen

Video: Boothuwelijk: Voor- En Nadelen
Video: Trouwen op een boot 2024, April
Anonim

Waar je aan moet denken om een bruiloft op een boot te laten ontaarden in een teleurstelling.

Boothuwelijk: voor- en nadelen
Boothuwelijk: voor- en nadelen

In een poging om hun bruiloft "niet zoals die van alle anderen" te laten verlopen, overwegen veel bruiden het huren van een motorschip als alternatief voor een traditioneel banket in een restaurant. De voordelen liggen voor de hand: romantiek, de mogelijkheid om het uitzicht over de stad te bewonderen en te genieten van de koelte, als je wilt, kun je een themahuwelijk in nautische stijl maken.

Maar als u besluit een motorschip te kiezen voor de viering, moet u rekening houden met enkele nuances.

- De kosten van het banket zullen bestaan uit de kosten van het menu dat u bij het cateringbedrijf bestelt en de uurhuur voor het schip, en in sommige gevallen ook de huur van de pier.

- Wees voorzichtig bij het kiezen van een cateringbedrijf. Het eten wordt kant-en-klaar geleverd, dus het is belangrijk dat er koelapparatuur wordt gebruikt tijdens het transport. Als er warme gerechten zijn, zoek dan uit of het mogelijk is om ze op te warmen in de scheepskeuken. Het is het beste om met een horecamedewerker naar de bezichtiging te gaan en hem vragen ter plaatse te stellen.

- Let bij het bekijken van het schip op hoe smal de deuren daar zijn, vooral in de toiletruimte; als je droomt van een pluizige jurk of deze al hebt gekocht, kunnen er problemen ontstaan.

- Vraag uw familie en vrienden of een van hen zeeziek is, omdat dit een reden kan zijn om uw vakantie niet bij te wonen.

- Houd er rekening mee dat als er mensen zijn die graag te laat zijn tussen de gasten, je de wandeltijd moet inkorten en op de pier moet wachten. En als iemand eerder moet vertrekken, overweeg dan de mogelijkheid van een extra tussenstop.

- Als de trouwdatum eind juni valt, moet u ruim van tevoren de zoektocht naar het schip regelen, omdat dit de tijd van de afstudeeravonden is.

- U kunt een motorschip, boot of klein jacht alleen voor het bruidspaar huren, maar in dit geval moet het restaurant zich in de buurt van de pier bevinden.

We wensen je een mooie en romantische bruiloft!

Aanbevolen: