Voor- En Nadelen Van Bijpassende Bruidsmeisjesjurken

Voor- En Nadelen Van Bijpassende Bruidsmeisjesjurken
Voor- En Nadelen Van Bijpassende Bruidsmeisjesjurken
Anonim

Een trend die vanuit het westen naar ons is gekomen, wint aan kracht: kleed bruidsmeisjes in dezelfde jurken. Naast de voor de hand liggende voordelen, vindt u ook de andere kant van de medaille.

Voor- en nadelen van bijpassende bruidsmeisjesjurken
Voor- en nadelen van bijpassende bruidsmeisjesjurken

Natuurlijk zien bruidsmeisjes in identieke jurken er erg mooi en indrukwekkend uit op foto's. Bovendien passen ze gunstig bij de persoonlijkheid en kleding van de bruid, passen ze bij de algemene stijl en het kleurenschema van de bruiloft. Onlangs zijn variaties populair: jurken in dezelfde stijl, maar in verschillende kleuren of tinten - van licht tot donker.

In feite is dit verre van een nieuwe trend; zelfs in het oude Rome was de 'entourage' van de bruid gekleed in dezelfde jurken, maar ook in trouwjurken. Maar het had een symbolische betekenis, en werd niet gedaan omwille van een foto op Instagram.

Na het bekijken van de prachtige foto's, moet u de situatie voor uw bruiloft inschatten. Ten eerste zijn dit extra financiële kosten. Zijn de gasten bereid te betalen voor het maken of kopen van de jurk? In Europa is het gebruikelijk dat de bruid de kosten geheel of gedeeltelijk draagt.

Ten tweede hebben niet alle meisjes een ideaal figuur: iemand past misschien niet bij een stijl of kleur. Maar hier kun je een compromis vinden als de jurken in hetzelfde kleurenschema zijn ontworpen, maar ze kunnen van elke stijl en tint zijn.

Ten derde zullen niet alle meisjes het leuk vinden om een "achtergrond" voor foto's en een soort decoratief element te zijn. Een echte vrouw wil zich immers een individualiteit voelen, zelfs op de bruiloft van iemand anders, en voor iemand is het een nare droom om dezelfde jurk op een vakantie te ontmoeten.

Bovendien beschouwen velen deze trend al als onorigineel en saai.

Je moet je vriendinnen in ieder geval niet voor de voeten lopen en verplichten zich te kleden zoals jij dat wilt. Om te beginnen is het beter om te vragen of ze dit idee leuk vinden en de financiële kant van het probleem te bespreken. Dan zal iedereen zich op zijn gemak voelen op de bruiloft.

Aanbevolen: