Hoe Organiseer Je Een Feestelijk Programma Voor Kinderen Voor Het Nieuwe Jaar?

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Feestelijk Programma Voor Kinderen Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Organiseer Je Een Feestelijk Programma Voor Kinderen Voor Het Nieuwe Jaar?
Anonim

In afwachting van het nieuwe jaar geloven velen dat hun jonge kinderen op het klokkenspel zullen slapen. Het is niet altijd zo. De sfeer van verwachting van de vakantie die in het huis heerst, zal zeker worden overgedragen aan de jongste gezinsleden, en het zal niet gemakkelijk zijn om ze naar bed te brengen. Zorg dus vooraf voor het kindermenu en entertainment.

Hoe organiseer je een feestelijk programma voor kinderen voor het nieuwe jaar?
Hoe organiseer je een feestelijk programma voor kinderen voor het nieuwe jaar?

instructies:

Stap 1

Bereid uw gebruikelijke nieuwjaarsgerechten voor, waarbij u alleen de gebruikte hoeveelheid kruiden en zout bijhoudt. Om de tafel elegant te maken, decoreer je elk gerecht met eetbare beeldjes: muizen en konijnen gemaakt van gekookte eieren, een draak gemaakt van komkommer of paprika. Maak mooie cadeauverpakkingen voor gasten. Laat de kinderen je daarbij helpen, dit zal een stemming voor hen creëren lang voor de komende vakantie.

Stap 2

Verzin originele versies van de uitvoering van rijmpjes en liedjes over het nieuwe jaar. Laat je peuter poëzie voordragen terwijl hij rond de boom kruipt of op één been springt. Zo'n taak vereist niet alleen een zelfverzekerde beheersing van de tekst, maar ontwikkelt ook concentratie, coördinatie en artisticiteit. Deel daarna gekleurd papier, schaar, lijm uit aan de kinderen en spreid een Whatman-papier uit op de grond. Terwijl ze gepassioneerd zijn door creativiteit, kunnen volwassenen aan tafel kletsen.

Stap 3

Probeer de energie van jonge kinderen in een vredig kanaal te kanaliseren. Geef ze bijvoorbeeld een snelheidstaak. Neem voor de vakantie wat kegels mee uit een nabijgelegen park. Wanneer de kinderen beginnen te pesten, strooi dan voorwerpen op de grond en plaats kant-en-klare manden. Nodig ze uit om te strijden in de snelheid van het verzamelen van kegels, wie het meeste heeft verzameld - hij heeft gewonnen. Of vervang de bultjes door ballonnen.

Stap 4

Overweeg opties voor het geven van geschenken. U kunt vooraf een cadeautje bij uw buren achterlaten en hen vragen het op de afgesproken tijd onder de deur te brengen. Je kunt ze eerder bellen. Verzamel de kinderen en vertel ze het verhaal van hoe de Kerstman van huis tot huis gaat en cadeautjes geeft aan de kleintjes, en ze op de stoep laat liggen. En dan gaat de deurbel. Hier komt het moment om cadeaus te openen, en de volgende keer is de kerstman te zien.

Als de kinderen ouder zijn dan twee jaar, kun je de kerstman en Snegurochka bij je thuis uitnodigen, de acteurs spelen een kleine scène met felicitaties en geven de kinderen een cadeau dat je de dag ervoor voor hen klaarmaakt.

Stap 5

Rond het feest af met een kopje thee en cake. Overweeg geschenken, maak de balans op, wees geïnteresseerd in indrukken. Laat de kinderen alleen maar goede herinneringen aan het nieuwe jaar hebben. Breng de kinderen naar bed en ga terug naar de gasten.

Aanbevolen: