Hoe Maak Je Een Feestelijk Programma

Inhoudsopgave:

Hoe Maak Je Een Feestelijk Programma
Hoe Maak Je Een Feestelijk Programma

Video: Hoe Maak Je Een Feestelijk Programma

Video: Hoe Maak Je Een Feestelijk Programma
Video: Hoe worden spiegels gemaakt? | Vragen van Kinderen 2024, Mei
Anonim

Het belangrijkste moment van een geslaagde viering is de organisatie ervan. Een goed ontworpen feestprogramma geeft de gasten plezier en een goed humeur, en bovendien helpt het om verschillende soorten liften te voorkomen.

Hoe maak je een feestelijk programma
Hoe maak je een feestelijk programma

Het is nodig

  • - een computer;
  • - Printer;
  • - papier;
  • - een pen.

instructies:

Stap 1

Probeer zoveel mogelijk te weten te komen over de gasten die voor de vakantie zijn uitgenodigd: persoonlijke informatie, grappige verhalen uit hun leven, hobby's. Al deze gegevens helpen u bij het ontwikkelen van een individueel vakantieprogramma. Om iedereen plezier te laten hebben, is het immers noodzakelijk om rekening te houden met de leeftijd, interesses en bezetting van het publiek.

Stap 2

Het maakt niet uit voor welk evenement de vakantie is gepland: het nieuwe jaar, jubileum, matinee op de kleuterschool of iets anders ontmoeten, het belangrijkste is dat het leuk en opwindend moet zijn. Kies daarom een thema voor de avond dat een specifiek evenement in de kijker zet en het feest interessant maakt. Het kan een Wild West-feest, carnaval, Russisch bal en nog veel meer zijn. Om te slagen, moet u het gekozen onderwerp goed bestuderen, interessante tradities en historische informatie gebruiken bij het opstellen van het script.

Stap 3

Verdeel het programma in verschillende secties. Houd tegelijkertijd rekening met de klassiekers van scenariovormen: begin (plotontwikkeling), climax en einde. Probeer geen belangrijke punten in het eerste deel op te nemen, want er kunnen late gasten zijn. Besteed niet minder aandacht aan de voltooiing van het feest. De vakantie moet tenslotte net zo mooi eindigen als hij begon.

Stap 4

Maak een gedetailleerd plan van het evenement. Maak daarin een lijst van de volgorde van gebeurtenissen tijdens de vakantie. Schrijf alles op wat aan het publiek wordt verteld en wijs rollen toe aan de deelnemers. Zorg ervoor dat u voor elke actie een begin- en eindtijd vermeldt.

Stap 5

Neem verschillende quizzen, wedstrijden, gekostumeerde personages op in het programma. Vergeet niet om uw entertainment af te wisselen met muziekpauzes. Geef in het plan aan welke composities je als achtergrond voor entertainment gaat gebruiken en welke je tijdens een disco gaat gebruiken. Bedenk wat extra wedstrijden voor het geval je vrije tijd hebt of als er sprake is van overmacht.

Aanbevolen: