Hoe Een Huis Goedkoop Te Versieren Voor Het Nieuwe Jaar?

Hoe Een Huis Goedkoop Te Versieren Voor Het Nieuwe Jaar?
Hoe Een Huis Goedkoop Te Versieren Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Een Huis Goedkoop Te Versieren Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Een Huis Goedkoop Te Versieren Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: 26 GEWELDIGE KNUTSELHACKS DIE JE IN MINDER DAN 5 MINUTEN KUNT MAKEN 2024, April
Anonim

Nieuwjaar staat voor de deur en daarom wil ik het huis mooi maken om de vakantie door te brengen in een sfeer van gezinscomfort en zorgeloos. Maar hoe doe je dat in een financiële crisis, als geld soms alleen genoeg is voor de meest urgente zaken?

Hoe een huis goedkoop te versieren voor het nieuwe jaar?
Hoe een huis goedkoop te versieren voor het nieuwe jaar?

Aan de vooravond van de vakantie staan supermarkten vol met elementen van het nieuwjaarsdecor. Maar vreemd genoeg is de overvloed aan mooie dingen niet zo belangrijk voor het inrichten van een appartement. Integendeel, een overvloed aan slingers, klatergoud en verschillende decoraties van alle mogelijke materialen kan een kieskeurige en enigszins smakeloze sfeer creëren waarin het erg moeilijk is voor een persoon om te ontspannen en af te stemmen op een feestelijke stemming.

Van veel groter belang is de algehele verlichting en kleurstelling van uw appartement, de harmonieuze en uniforme opstelling van accessoires. Decorelementen kunnen de eenvoudigste en goedkoopste zijn - het belangrijkste is dat ze zich op hun "juiste" plaats bevinden.

Bijvoorbeeld een paar lichtslingers, plus felle kerstballen die hier en daar aan satijnen linten hangen. Vul deze foto aan met kaarsen, mooi gedimd licht - en de nieuwjaarssfeer zal direct in je huis verschijnen. Als het mogelijk is om huishoudtextiel (gordijnen, slaapbanken, tafelkleden) te veranderen in een helderder, dan zal het geweldig zijn. Het is het beste om het appartement in warme kleuren in te richten - tinten rood, beige, geel, oker en oranje.

Je kunt met je eigen handen veel verschillende decoraties maken - zelfgemaakte dingen dragen altijd de warmte van de handen van de auteur, waardoor een sfeer van comfort in huis ontstaat. Als je kinderen hebt, zullen ze waarschijnlijk graag een bos sneeuwvlokken van papierkant maken om de ramen te versieren. Hiermee kun je ook nieuwjaarsboeketten maken van dennentakken, ze versieren met kleine balletjes, mandarijnen en peperkoekkoekjes, nieuwjaarsfiguren maken van textiel, kegels en klatergoud. Je kunt zelfs zelf een kerstboom maken. Maak hiervoor een conisch frame van de draad en wikkel het met een dichte laag groen klatergoud, of maak gelijkmatig korte sparren takken vast.

Aanbevolen: