Hoe Een Bril Te Versieren Voor Het Nieuwe Jaar

Inhoudsopgave:

Hoe Een Bril Te Versieren Voor Het Nieuwe Jaar
Hoe Een Bril Te Versieren Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Een Bril Te Versieren Voor Het Nieuwe Jaar

Video: Hoe Een Bril Te Versieren Voor Het Nieuwe Jaar
Video: HOE ZET JE EEN LERAAR VOOR GEK 2024, April
Anonim

Het nieuwjaarsfeest bevalt in de regel met een overvloed aan drank. Champagne is een verplicht attribuut van de vakantie, maar daarnaast tonen de eigenaren meestal wodka, wijn, cognac, likeuren voor de gasten … Wie wel of niet rijdt, krijgt allerlei soorten sappen en vruchtendranken aangeboden. Het is niet verwonderlijk dat er meestal hele rijen verschillende glazen op de feesttafel worden geplaatst. Het is heel goed mogelijk om ze het middelpunt van een feest te maken door ze te versieren met behulp van eenvoudige gereedschappen en accessoires.

Elegante glazen zijn de belangrijkste decoratie van het nieuwjaarsfeest
Elegante glazen zijn de belangrijkste decoratie van het nieuwjaarsfeest

instructies:

Stap 1

Een klassieke decoratie voor glazen is de illusie van sneeuw. Ziet er het beste uit op champagneglazen of brede vierkante glazen voor scotch, whisky of cocktails. Giet vloeibare honing in een schoteltje en dompel de randen van de glazen er voorzichtig in. Dompel vervolgens de "honing" rand in fijne suiker. Traditioneel is de "sneeuw"-decoratie wit, maar voor het effect kun je veelkleurige suiker kopen. Deze methode is geschikt voor zoete dranken zoals champagne. Als je een glas whisky of tequila op deze manier wilt decoreren, dip dan de randen van het glas niet in honing. en in water, en dan in fijn zout. Leg een schijfje citroen op de rand van het glas.

Stap 2

Koop glasverf in de winkel, in de regel worden blikjes ermee verkocht vóór de nieuwjaarsvakantie op de afdelingen woonaccessoires. Met deze verf kun je alle patronen op de glazen schilderen, bijvoorbeeld sneeuwvlokken of een spiraal naar beneden vanaf de rand naar de steel van het glas. Sneeuwmannen kunnen worden afgebeeld op glazen voor kinderchampagne.

Stap 3

Neem heldere nagellak en fijne pailletten. Maak een paar willekeurige slagen vernis op het glas en bestrooi het met glitters. Het belangrijkste is om niet de bovenkant van het glas te naderen, dat zal worden aangeraakt door de lippen van een persoon. Als alternatief kunt u alleen de poten en standaards van de wijnglazen op deze manier versieren. Een andere optie is kant in plaats van pailletten. Je kunt het glas in een neerwaartse diagonaal wikkelen met een dunne strook, en ook het veter aan het glas bevestigen met vernis.

Stap 4

Koop smalle satijnen linten in dezelfde kleur, zoals marineblauw, rood, zilver of goud. Bind ze op de poten van champagneglazen, versier de uiteinden in een weelderige strik. dit ontwerp ziet er zeer elegant en elegant uit, vooral als de kleuren van de linten in harmonie zijn met de kleur van het tafelkleed of de servetten.

Stap 5

Als je bril een brede onderkant heeft en geen poot, bevestig dan een glanzend beeldje, zoals een ster of een foliesneeuwman, aan de transparante dubbelzijdige tape vanaf de onderkant aan de buitenkant op de transparante dubbelzijdige tape. Je kunt wensen op mooie krullende stukjes papier schrijven en deze op de bodem plakken, zodat iemand die van een glas tot op de bodem drinkt, kan lezen wat hem in het nieuwe jaar te wachten staat.

Aanbevolen: