Hoe Een Tafel Te Versieren Voor Het Oude Nieuwe Jaar?

Hoe Een Tafel Te Versieren Voor Het Oude Nieuwe Jaar?
Hoe Een Tafel Te Versieren Voor Het Oude Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Een Tafel Te Versieren Voor Het Oude Nieuwe Jaar?

Video: Hoe Een Tafel Te Versieren Voor Het Oude Nieuwe Jaar?
Video: Tig lassen van Aluminium hoe doe je dat. 2024, Mei
Anonim

Binnenkort vieren we weer het nieuwe jaar, alleen nu is het Oud. Laten we ons verheugen, plezier hebben en weer champagne drinken. Het is tijd om na te denken over het decoreren van de feesttafel.

Tafel voor het oude nieuwe jaar
Tafel voor het oude nieuwe jaar

1. Maak een mooi, helder en ongewoon tafelkleed. Dit is misschien wel het belangrijkste punt, want precies het tafelkleed zal de juiste toon zetten, gericht op de feestelijke gerechten.

2. Een prachtige aanvulling op mooie salades en gebakken gevogelte is een mooi bord of vaas met heldere kerstballen en iriserend klatergoud.

3. Servetten blijven een van de belangrijkste elementen van elke feesttafel. Er zijn veel manieren om servetten op een originele manier te vouwen. Probeer creatief te zijn, voeg heldere linten, dennentakjes of speciale ringen toe aan servetten.

4. Vergeet kaarsen niet. Hun zachte en romantische licht is perfect voor oudejaarsavond, de manier waarop en voor oudejaarsnacht, de essentie verandert hier niets aan. Houd rekening met het kleurenschema van de kaarsen, het moet worden gecombineerd met de algemene inrichting van de feesttafel.

5. Als je van romantiek houdt of gewoon een origineel creatief persoon bent, zijn verse bloemen de beste decoratie voor je tafel. Kun je je voorstellen hoe geschokt de gasten zullen zijn?! Kleine ronde boeketten in glazen met hoge stelen zijn het meest geschikt.

6. Niet minder originele decoratie zijn boeketten van naaldtakken, elke gewenste boom, of het nu sparren, dennen of sparren zijn. Versier de takjes met kleine, felgekleurde kerstboomversieringen.

7. Origineel en helder in het oude nieuwe jaar moet niet alleen de setting van de feesttafel zelf zijn, maar ook de decoratie van de gerechten. Leg op elk bord voor de gasten een willekeurig nieuwjaarsattribuut: een klein glanzend bolletje (geen glas, maar plastic), een klein sparrentakje of een mooie sneeuwvlok.

Aanbevolen: