Hoe Organiseer Je Een Nieuwjaarsfeest?

Inhoudsopgave:

Hoe Organiseer Je Een Nieuwjaarsfeest?
Hoe Organiseer Je Een Nieuwjaarsfeest?

Video: Hoe Organiseer Je Een Nieuwjaarsfeest?

Video: Hoe Organiseer Je Een Nieuwjaarsfeest?
Video: Hoe organiseer je een event? Gebruik het stappenplan van MBO Amersfoort! 2024, Mei
Anonim

Nieuwjaar is de mooiste vakantie, geliefd bij iedereen sinds de kindertijd. Ze beginnen zich van tevoren voor te bereiden op zijn ontmoeting en denken over elk klein ding na om een sfeer van een sprookje te creëren voor kinderen en volwassenen die niet vies zijn om zich weer kinderen te voelen en een geschenk van de kerstman te ontvangen.

Hoe organiseer je een nieuwjaarsfeest?
Hoe organiseer je een nieuwjaarsfeest?

Het is nodig

  • - financiën,
  • - carnavalskostuums en attributen,
  • - Geschenken en souvenirs,
  • - pyrotechnische producten.

instructies:

Stap 1

Bedenk met wie je het nieuwe jaar wilt vieren en bepaal de locatie voor de vakantie. Het kan een café, bar, recreatiecentrum, zomerhuisje of een andere plaats zijn. Werk samen met vrienden om een menu voor de feesttafel te bedenken en, indien mogelijk, vooraankopen te doen.

Stap 2

Hebben een kostuum gemaskerd bal. Het thema van het carnaval kan anders zijn: bijvoorbeeld Nieuwjaar in verschillende landen van de wereld. In dit geval kunnen gasten naar de avond komen in de klederdracht van een of ander land. Waarschuw ze gewoon van tevoren over de vorm van kleding en de noodzaak van maskers. Plan ook leuke spelletjes, leuke quizzen, grappige verkleedpartijen, het voordragen van poëzie en meer. Om niets te vergeten of te missen, maak je een plan voor de avond. Bepaal of je vuurwerk op je feest hebt. Wijs rollen toe en geef de woorden 's avonds door aan alle deelnemers als het script dit vereist. Kies uit de gasten die Santa Claus en Snow Maiden zullen zijn, of nodig artiesten uit voor deze rollen.

Stap 3

Zorg voor de decoratie van de kamer: kleed een kerstboom aan, hang kleurrijke slingers, ballonnen. Denk na over hoe u uw feesttafel decoreert. U kunt er bijvoorbeeld kaarsen op plaatsen, beeldjes in de vorm van symbolen van het komende jaar, of het juiste kleurenschema van tafelkleden, servetten kiezen.

Stap 4

Denk aan cadeaus voor gasten. Het is beter om ze van tevoren te kopen. Je hoeft niet iets waardevols te kopen, je kunt rondkomen met goedkope souvenirs en ze mooi inpakken. Bij elk cadeau een kaartje met je naam en je wensen. Je kunt ze dan onder de boom leggen. Of stop alle souvenirs in een tas voor de kerstman, en hij deelt ze alvast uit aan de gasten voor een voorgelezen nieuwjaarsgedicht of een gezongen lied.

Aanbevolen: