Hoe Het Nieuwjaarsfeest Pijnloos Uit Te Stellen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwjaarsfeest Pijnloos Uit Te Stellen
Hoe Het Nieuwjaarsfeest Pijnloos Uit Te Stellen

Video: Hoe Het Nieuwjaarsfeest Pijnloos Uit Te Stellen

Video: Hoe Het Nieuwjaarsfeest Pijnloos Uit Te Stellen
Video: DOÑA BLANCA - ASMR, SUPER RELAXING MASSAGE FOR SLEEP, HEAD, FOOT, SHOULDER, BELLY, BACK 2024, April
Anonim

De nieuwjaarsvakantie is ondenkbaar zonder de traditionele Olivier, haring onder een bontjas, champagne en iets dat zowel het figuur als de gezondheid in het algemeen kan schaden. Maar er zijn manieren om dit te voorkomen door enkele eenvoudige tips te volgen.

Nieuwjaarstafel
Nieuwjaarstafel

wissels

Om de nieuwjaarsvakantie goed en pijnloos te ontmoeten, moet u zich er van tevoren op voorbereiden. Om dit te doen, moet u zich, ten minste een paar dagen voor hun aankomst, beperken tot voedsel. Breng ontbijt, lunch en diner in evenwicht door porties te verkleinen.

Het is goed om te profiteren van vervangingen. Een groot aantal snoepjes en verschillende cakes kunnen bijvoorbeeld worden vervangen door een verscheidenheid aan fruit. Ze zullen niet alleen meer voordeel opleveren, maar ook de feesttafel perfect versieren

Nieuwjaarstafel
Nieuwjaarstafel
  • Het is goed om producten als worstjes, worstjes, krabsticks te vervangen door natuurlijk vlees. Het is misschien duurder, maar veel nuttiger.
  • Op de feesttafel staan altijd veel koolzuurhoudende dranken en verpakte sappen. Het is beter om deze dranken te vervangen door natuurlijke. U kunt natuurlijke zelfgemaakte fruitdrank, sap, compote of andere drank bereiden.
Nieuwjaarstafel
Nieuwjaarstafel
  • Hoewel het niet altijd even makkelijk is om mayonaise in salades, indien mogelijk, te vervangen door bijvoorbeeld olijfolie. Je kunt je eigen lichtere saus maken of een balsamicocrème aanbrengen.
  • Als je je geen tafel kunt voorstellen zonder mayonaise te gebruiken, dan is het advies dit: doe het in dezelfde salade, letterlijk een lepel. Giet het niet in bundels.

Hoeveel te eten?

Tijdens een feest moet je eten niet in grote porties op je bord zetten. Houd het tot een minimum beperkt. Kies lichte, voedzame maaltijden. Het kunnen groentesalades, fruit zijn.

Hoeveel te drinken?

Champagne, die met nieuwjaar als een rivier stroomt, is voor velen verre van een ongevaarlijke drank. Zelfs op deze vakantie moet je je er niet mee laten meeslepen. Er is een norm - dit is 1-3 glazen

Nieuwjaarstafel
Nieuwjaarstafel

Er is een bekende regel - bemoei je niet met alcohol. Het is beter om er maar één soort van te drinken en in geen geval op een lege maag

Fruit

Fruit - dit is wat vooral veel wordt gekocht voor de nieuwjaarsvakantie. Mandarijnen hebben de voorkeur. Voedingsdeskundigen adviseren om ze tegenwoordig niet te misbruiken. Ondanks al hun voordelen, moet eraan worden herinnerd dat fruit een grote hoeveelheid, zij het eenvoudige, maar suikers is. En elke suiker moet worden gecontroleerd. Het is voldoende om 1-2 porties (160 g) fruit per dag te eten. Het kan elk fruit zijn, inclusief mandarijnen en sinaasappels. Er moet ook aan worden herinnerd dat het grote gebruik van citrusvruchten gevolgen heeft in de vorm van allergische reacties. Zelfs als je dol bent op deze vruchten en je bent er niet allergisch voor, toch is het niet aan te raden om meer dan 2-4 vruchten per dag te eten.

Nieuwjaarstafel
Nieuwjaarstafel

Lichte menu-optie voor oudejaarsavond

Als voorbeeld kunnen we de menuoptie aanbevelen die als basis wordt genomen. Deze optie helpt het nieuwjaarsfeest uit te stellen zonder de gezondheid te schaden.

Aanbevolen: