Wat Kan Niet Worden Gekookt En Op De Nieuwjaarstafel Worden Gezet

Inhoudsopgave:

Wat Kan Niet Worden Gekookt En Op De Nieuwjaarstafel Worden Gezet
Wat Kan Niet Worden Gekookt En Op De Nieuwjaarstafel Worden Gezet

Video: Wat Kan Niet Worden Gekookt En Op De Nieuwjaarstafel Worden Gezet

Video: Wat Kan Niet Worden Gekookt En Op De Nieuwjaarstafel Worden Gezet
Video: Такого Вы еще не пробовали! Новые Салаты на Новый год ! Сразу 5 рецептов без майонеза! 2024, April
Anonim

Van jaar tot jaar zijn er regels over wat je niet kunt koken en op de nieuwjaarstafel kunt zetten. 2019 wordt gehouden onder auspiciën van het varken (zwijn), en bij het bereiden van het nieuwjaarsmenu moet rekening worden gehouden met de voorkeuren van dit dier. Wat is beter om de komende feestavond op te geven? Welke gerechten moeten worden uitgesloten?

Wat kan niet worden gekookt en op de nieuwjaarstafel 2019 worden gezet
Wat kan niet worden gekookt en op de nieuwjaarstafel 2019 worden gezet

Het varken is een nogal pretentieloos wezen, dat een gezonde eetlust heeft. Daarom zal het symbool van 2019 erg blij zijn als er veel lekkers op de nieuwjaarstafel ligt. U kunt echter geen grote porties van zowel voorgerechten als desserts bereiden. Het is beter om meer variatie aan het vakantiemenu toe te voegen door verschillende salades of hapjes te maken, maar in bescheiden hoeveelheden.

Ondanks dat Varken (Zwijn) dol is op afwisseling, mogen vleesgerechten niet de boventoon voeren op het nieuwjaarsmenu van 2019. Ze kunnen ook niet in het midden van de tafel worden geplaatst. Het is beter om de voorkeur te geven aan groente- en fruitsalades, vergeet granen en kruiden niet.

Er is geen gedoe om je voor te bereiden op de nieuwjaarsviering van 2019. Het is niet nodig om de tafel op het laatste moment af te handelen. Het is noodzakelijk om van tevoren over alles na te denken, van lekkernijen tot decoropties, en vervolgens dit plan te volgen. Het is ten strengste verboden om de tafel in de drukte te dekken, de gastvrouw van het volgende jaar zal dit negatief waarnemen.

Welke gerechten moeten zeker worden weggegooid voor het nieuwe jaar 2019

Het meest voor de hand liggende verbod is varkensvlees. Je kunt dergelijk vlees niet gebruiken voor het koken van lekkernijen. Zet ook niet op de nieuwjaarstafel:

  1. ham;
  2. dik;
  3. gelei;
  4. eventuele stukken varkensvlees;
  5. worsten en worsten;
  6. varkensvlees patat.

Huisvrouwen moeten er rekening mee houden: bij het bereiden van voedsel voor het nieuwe jaar kunt u geen varkensvet gebruiken om te frituren.

Op deze aankomende feestdag is het noodzakelijk dat het maximale aantal lekkernijen en lekkernijen zelfgemaakt zijn. Je kunt geen halffabrikaten gebruiken, vier het nieuwe jaar 2019 met fastfood.

Nieuwjaarsdesserts

Er zijn niet zo veel remmingen met desserts. Kies geen lekkernijen die gelatine bevatten. Dus gelei en sieraden met behulp van gelei moeten worden weggegooid.

Het varken zal exotische desserts, inclusief fruit, niet waarderen.

Welke drankjes mogen niet op de nieuwjaarstafel?

Het symbool van het komende jaar staat erg wantrouwend tegenover alcohol. Natuurlijk kan het moeilijk zijn om alcoholische dranken tijdens de viering volledig uit te sluiten, maar we moeten proberen ze niet veel op tafel te houden.

Je moet geen sterke alcohol kiezen voor oudejaarsavond. Je kunt je beter beperken tot lichte wijnen, zoete likeuren en natuurlijk champagne.

U kunt alle niet-alcoholische dranken kiezen. Het varken zal vooral de zelfgemaakte opties in de vorm van compotes, vruchtendranken, verse sappen, enzovoort waarderen.

Aanbevolen: