Wat Kan Niet Worden Gegeven Voor Het Nieuwe Jaar Van De Rat 2020

Wat Kan Niet Worden Gegeven Voor Het Nieuwe Jaar Van De Rat 2020
Wat Kan Niet Worden Gegeven Voor Het Nieuwe Jaar Van De Rat 2020

Video: Wat Kan Niet Worden Gegeven Voor Het Nieuwe Jaar Van De Rat 2020

Video: Wat Kan Niet Worden Gegeven Voor Het Nieuwe Jaar Van De Rat 2020
Video: Webinar - De woonzaak (2 december 2020) 2024, April
Anonim

De gastvrouw van 2020 - de white metal Rat - verlangt dat de voorbereidingen voor de vakantie niet gehaast zijn. De Rat heeft een hekel aan drukte. Het is niet de moeite waard om op het laatste moment geschenken voor het nieuwe jaar 2020 te kiezen, anders zal een dergelijke houding de gastvrouw van het komende jaar beledigen. Welke geschenken zijn ten strengste verboden om te geven voor het nieuwe jaar?

Don'ts voor 2020
Don'ts voor 2020

De White Metal Rat zal het niet waarderen om veel aan cadeaus uit te geven. Dit nieuwe jaar mag geen nutteloze dingen geven, "stofafscheiders", kleine snuisterijen. Dergelijke geschenken zullen de gastvrouw van 2020 beledigen. De rat waardeert het praktische, hij houdt van geschenken die niet duur zijn, maar met een ziel, en ook voor geschenken die in de toekomst zullen worden gebruikt.

U kunt geen geld in een envelop geven voor het nieuwe jaar 2020 of gewoon rekeningen overhandigen na het klokkenspel. Hoewel de White Metal Rat dol is op geld, zal zo'n geschenk worden beschouwd als een "losgeld". De gastvrouw van het komende jaar kan besluiten dat de persoon die een bepaald bedrag geeft gewoon niet wil deelnemen aan de keuze van een cadeau. Als je echt geld wilt geven op oudejaarsavond, moet het interessant zijn om het te regelen en een extra klein cadeautje aan het geld toe te voegen, bijvoorbeeld originele snoepjes of een warme wollen sjaal met een Scandinavisch patroon.

Beeldjes, beeldjes, sleutelhangers, magneten, speelgoed in de vorm van katten en kittens, vossen en uilen en raven zijn ten strengste verboden. Deze dieren vormen een serieus gevaar voor de rat, omdat de gastvrouw van 2020 negatief zal reageren op dergelijke geschenken. Je moet geen levende rat, muis, kat als cadeau voor het nieuwe jaar kiezen.

Nadat je de vraag hebt beantwoord wat je moet geven voor het nieuwe jaar 2020, moet je parfumerie, sterk ruikende geurkaarsen of -stokjes, etherische oliën met een scherp aroma en cosmetica met uitgesproken geuren onmiddellijk opgeven. De rat verdraagt geen rijke en sterke aroma's. Daarom zullen dergelijke geschenken de gastvrouw van het volgende jaar afschrikken.

Niet de beste optie zijn geschenken die volledig door uw eigen handen zijn gemaakt. Natuurlijk is het niet verboden om een zelfgemaakte originele ansichtkaart of persoonlijk gemaakte snoepjes, theemengsels aan een geschenk toe te voegen. Dergelijke elementen in een vakantiegeschenk zullen de witmetalen rat interesseren. Maar het is het niet waard om een cadeau voor vrienden of geliefden voor het nieuwe jaar volledig te verzamelen van dingen die met je eigen handen zijn gemaakt. Als je echt wilt verrassen, kun je beter kiezen voor originele handgemaakte sieraden of exclusieve kleding met ongewone borduursels.

Rat jaar cadeau
Rat jaar cadeau

De rat zal de glazen voorwerpen in het nieuwjaarsgeschenk niet leuk vinden. Daarom is het beter om borden, vazen, aromalampen, nachtlampjes te weigeren. De rat is erg bang voor glas, vooral gebroken glas, omdat de gastvrouw van 2020 het cadeau met dit materiaal niet zal waarderen.

Je kunt niet geven voor het nieuwe jaar en dingen die, volgens tekenen, ongeluk en problemen brengen. Deze omvatten bijvoorbeeld horloges, messen en scharen, andere piercing-snij-objecten, spiegels.

Daarnaast omvat het verbod:

  • ondergoed voor zowel mannen als vrouwen;
  • kant-en-klare geschenksets van verschillende soorten; de rat zal het niet leuk vinden dat het heden niet origineel is en "gerepliceerd";
  • portemonnees;
  • handdoeken, badmatten, badslippers, badjassen;
  • alcohol, zelfs elite; de gastvrouw van 2020 heeft een negatieve houding ten opzichte van alcoholische dranken;
  • bloemen, ook in potten;
  • manchetknopen en stropdassen voor heren;
  • goedkope sieraden en tassen, clutches voor dames;
  • antieke of gewoon oude dingen die geen enkele betekenis of voordeel hebben;
  • u moet zich ook onthouden van keukenapparatuur zoals elektrische messen, broodsnijmachines, vleesmolens, mixers.

Aanbevolen: