Wat Je Het 2020 Jaar Van De Rat Niet Kunt Ontmoeten

Wat Je Het 2020 Jaar Van De Rat Niet Kunt Ontmoeten
Wat Je Het 2020 Jaar Van De Rat Niet Kunt Ontmoeten

Video: Wat Je Het 2020 Jaar Van De Rat Niet Kunt Ontmoeten

Video: Wat Je Het 2020 Jaar Van De Rat Niet Kunt Ontmoeten
Video: WAT DOET PACO DE HOND ALS WIJ NIET THUIS ZIJN? *Verborgen Camera* Deel 2 2024, Mei
Anonim

Als u nadenkt over het beeld voor oudejaarsavond, moet u rekening houden met alle details. Het is niet aan te raden om het eerste aan te trekken, aangezien de white metal Rat - de minnares van 2020 - zo'n act helemaal niet zal waarderen. Wat mag niet worden gebruikt om het nieuwe jaar te vieren, welke elementen moeten worden weggegooid?

Wat is het niet waard om het nieuwe jaar 2020 te vieren?
Wat is het niet waard om het nieuwe jaar 2020 te vieren?

Nieuwjaar van de Rat kan niet worden gevierd in oude, zij het zeer favoriete kleding. De rat tolereert het gierige en hebzuchtige niet, en ook de nadruk op armoede niet. De gastvrouw van 2020 wordt aangetrokken door alles wat nieuw, interessant en ongewoon is. Daarom moeten er in de nieuwjaarsoutfit elementen zijn die speciaal voor de vakantie zijn gekocht.

Glans, chic, originaliteit, extravagantie, smaak en stijl - wat moet je zien in een pak voor het nieuwe jaar 2020. Je kunt niet kiezen voor huis- of vrijetijdskleding, maar je moet streven naar comfort en gezelligheid.

In de nieuwjaarsoutfit is het noodzakelijk om lichte kleuren te benadrukken. Overdrijf het niet met helderheid en flitsende kleuren. De White Metal Rat zal agressief reageren als de outfit voor het nieuwe jaar uitsluitend uit rode tinten zal bestaan. Het symbool van 2020 zal de overvloed aan blauwe, blauwe, azuurblauwe en andere "zee" tinten niet leuk vinden. Je kunt geen obsessieve "vuile" of zure kleuren kiezen, maar je kunt de voorkeur geven aan glitter en lurex.

Kleding gemaakt van synthetische of goedkope stoffen is iets waar je het nieuwe jaar van de rat niet in kunt vieren. De meest geprefereerde materialen: linnen, katoen, zijde, natuurlijke wol.

Het is ook beter om op oudejaarsavond sportstijl te weigeren. Sommige elementen kunnen aanwezig zijn, maar joggingbroeken moeten zeker worden uitgesloten, vooral versleten, uitgerekte sweatshirts en oversized T-shirts. Je moet geen gescheurde jeans kiezen voor het nieuwe jaar van de rat.

Schoenen moeten zoveel mogelijk bij de kleding passen. Maar tegelijkertijd wordt het niet aanbevolen om laarzen, schoenen of laarzen te kiezen waarin het ongemakkelijk is, die drukken en wrijven. Je moet geen kleuraccent maken op schoenen.

De White Metal Rat zal het helemaal niet leuk vinden als er op oudejaarsavond tussen de kleding dingen zijn die gehuurd of geleend zijn van vrienden, kennissen of familieleden.

Vergeet accessoires niet, zoek uit wat je het nieuwe jaar 2020 kunt ontmoeten en wat niet. Houten elementen zoals armbanden of ringen moeten worden vermeden. Het Rat-element is van metaal, daarom hebben metalen producten de voorkeur. Goedkope sieraden, oude sieraden die van jaar tot jaar voor een vakantie worden gedragen, zijn niet geschikt voor het imago van het nieuwe jaar. Het is ook beter om af te zien van plastic onderdelen in sieraden en van nepstenen, glazen elementen.

Sieraden mogen geen hangers of oorbellen bevatten met katten, uilen, vossen, kraaien, haviken. Afbeeldingen van dergelijke dieren en vogels mogen niet worden gevonden in ornamenten, afbeeldingen op kleding. Bovendien zijn dierenprints, met name luipaard- en tijgerprints, ten strengste verboden.

Vrouwen moeten er rekening mee houden dat ze op oudejaarsavond geen al te onthullende outfits mogen dragen. Dunne spaghettibandjes, expressieve snitten op rokken en jurken, te hoge hakken, uitdagende jurken met een diepe halslijn - dit alles zal ongepast zijn. Natuurlijk kan zo'n afbeelding er stijlvol en speels uitzien, maar het gevaar bestaat dat de Rat het niet zal waarderen. Het symbool van 2020 neigt naar gezelligheid, comfort en veiligheid, houdt niet van regelrechte provocatie en risico's. Daarom, als er al een jurk met open schouders en een expressieve halslijn is gekozen, moet deze worden aangevuld met op zijn minst een lichte sjaal.

Mannen zouden op hun beurt agressieve elementen in een nieuwjaarsoutfit moeten opgeven. Vermijd bijvoorbeeld riemen of polsbandjes met spikes. Te bonte of strakke kleding op oudejaarsavond is ongepast, evenals een werkoutfit.

Aanbevolen: