Hoe Het Symbool Van Het Jaar Te Sussen Voor Het Nieuwe Jaar 2020

Hoe Het Symbool Van Het Jaar Te Sussen Voor Het Nieuwe Jaar 2020
Hoe Het Symbool Van Het Jaar Te Sussen Voor Het Nieuwe Jaar 2020

Video: Hoe Het Symbool Van Het Jaar Te Sussen Voor Het Nieuwe Jaar 2020

Video: Hoe Het Symbool Van Het Jaar Te Sussen Voor Het Nieuwe Jaar 2020
Video: Demonstratie van de zes stappen: 'Choose Again' - Diederik Wolsak | SAMSARABOOKS 2024, April
Anonim

Nieuw 2020 is het jaar van de witmetaal of ijzeren rat. Wat te dragen op oudejaarsavond 2020 om er geweldig uit te zien, het symbool van het jaar te sussen en voor een lange tijd veel geluk aan te trekken?

Nieuwjaar 2020
Nieuwjaar 2020

Op oudejaarsavond wil iedereen er aantrekkelijk en ongewoon uitzien. Vaak laten mensen zich bij het kiezen van een outfit voor het vieren van een vakantie leiden door het symbool van het komende jaar, en met een goede reden. De komende 2020 is het jaar van de rat, en dit dier is, in tegenstelling tot wat vaak wordt gedacht, op zijn eigen manier ondeugend, volhardend, erg slim en schattig.

Aangezien de rat het komende jaar wit is, is het aan te raden deze kleur zoveel mogelijk te gebruiken bij het decoreren, decoreren en kiezen van nieuwjaarsoutfits. Versier het huis met sneeuwballen, versier de kerstboom met witte strikken, veilige sterretjes en verwaarloos de prachtige sneeuwvlokken en engelen niet. Voor een plechtige bijeenkomst van gasten, dek de tafel af met een wit tafelkleed, schik gerechten in lichte kleuren. Voeg felle kleuren toe aan het algehele ontwerp van het lichte interieur, ze zullen de juiste sfeer creëren.

Vergeet metaal niet, want het nieuwe jaar 2020 zal worden gemarkeerd door een metalen dier. Vul de tafeldecoratie aan met ijzeren kandelaars, servetonderzetters, gebruik decoratieve elementen van verschillende metalen. Draag gouden of zilveren sieraden en plaats een muntstuk onder elk gerecht om geluk aan te trekken.

Voeg bij het kiezen van een outfit ook lichte tinten toe aan de afbeelding: melk, crème, ivoor. Organiseer je een gezellig feest met veel gasten, dan kun je het beste kiezen voor een kleine cocktailjurk of een comfortabele oversized trendy jumpsuit. Voor een feestelijke gelegenheid is een jurk tot op de grond, een elegante rok met blouse of een elegant broekpak geschikt. Voeg een klein detail toe aan de afbeelding in de vorm van een symbool van het komende jaar: een broche, ring of haarspeld.

Bij het kiezen van vakantiegerechten voor het nieuwe jaar, moet u geen rekening houden met de wijdverbreide mening dat de rat van kaas houdt. Je moet het helemaal niet weigeren, maar in feite zal dit dier met plezier genieten van graanproducten: brood met verschillende toevoegingen (noten, gekonfijt fruit, gekiemde granen), heerlijke gebakjes. Het symbool van het jaar zal ook van vleesgerechten houden: gebakken of gebakken varkensvlees, schnitzels, aspic, vleessalade met kip. Als er een decoratieve rat in uw huis woont, vergeet dan niet om hem een gelukkig nieuwjaar te wensen door iets lekkers te presenteren.

Het belangrijkste om te onthouden bij het vieren van een vakantie: het is helemaal niet nodig om een symbool te lokken of geluk te trekken om een rattenantenne te tekenen, een lange staart te bevestigen of je huis in een metalen fort te veranderen. Breng het nieuwe jaar 2020 met een goed humeur en goed gezelschap door, en dan zal de white metal rat je zeker veel geluk brengen.

Aanbevolen: