Hoe Het Nieuwe 2020-jaar Van De Rat Voor Mannen Te Vieren

Hoe Het Nieuwe 2020-jaar Van De Rat Voor Mannen Te Vieren
Hoe Het Nieuwe 2020-jaar Van De Rat Voor Mannen Te Vieren

Video: Hoe Het Nieuwe 2020-jaar Van De Rat Voor Mannen Te Vieren

Video: Hoe Het Nieuwe 2020-jaar Van De Rat Voor Mannen Te Vieren
Video: Hoe werkt het brein van Laurent en andere slimmeriken? | UITGEZOCHT #12 2024, April
Anonim

De White Metal Rat - het symbool van 2020 - zal het uiterlijk op oudejaarsavond strikt evalueren. Daarom moet je van tevoren voor de outfit zorgen. En als voor vrouwen de keuze om de vakantie te vieren meestal enorm is, dan veroorzaakt de selectie van een nieuwjaarskostuum voor mannen vaak problemen.

Nieuwjaarsoutfit voor een man
Nieuwjaarsoutfit voor een man

Bij het beslissen wat te dragen voor het nieuwe jaar van de rat, moeten mannen de belangrijkste belangrijke punten onthouden.

De rat houdt van schittering en glans. De gastvrouw van 2020 zal niet alleen aandacht besteden aan kleding, maar ook aan accessoires, extra elementen in de outfit.

Voor de witmetalen Rat spelen gevoel voor stijl en smaak een belangrijke rol. Aan de andere kant is het een symbool van het jaar tegen verveling en alledaagse kleding.

De gastvrouw van het volgende jaar zal experimenten en originaliteit goedkeuren, maar tegelijkertijd zal ze de klassiekers en strengheid zeer waarderen.

De meest geschikte nieuwjaarsoutfit voor een man is een klassiek pak. Het moet comfortabel, comfortabel zijn. De jas en broek mogen de beweging niet belemmeren. Als je de afbeelding voor het nieuwe jaar 2020 een beetje ongebruikelijker wilt maken, kun je de jas vervangen door alleen een vest of zelfs in een nieuw en stijlvol shirt blijven.

De voorkeur gaat uit naar pakken in effen kleuren of in een heel klein, niet opzichtig patroon. Omdat ik me niet in een overhemd wil kleden, kan dit deel van het pak worden vervangen door een stijlvolle trui, een dunne elegante trui met een hals en bijvoorbeeld met een Scandinavisch patroon, of zelfs een helder, maar niet versleten T-shirt.

De kleuren die de voorkeur verdienen voor het nieuwe jaar van de rat zijn overwegend lichte tinten. Zilvertinten, witte variaties, stoffige grijstinten en metallic kleuren, pastelkleuren zullen er allemaal gepast uitzien.

Om het beeld te verlevendigen, wordt mannen geadviseerd om heldere "sappige" elementen toe te voegen aan de outfit voor het nieuwe jaar 2020. Kleurpalet accenten: rood, blauw, goud, zwart, paars en lila, lavendel, roze, geel en rood/oranje. Verzadigde kleuren in een nieuwjaarsoutfit voor een man kunnen aanwezig zijn op een stropdas of vlinderdas, sokken, een vest, in tekeningen en ornamenten op kleding.

Vrouwen zijn altijd heel voorzichtig bij het kiezen van accessoires en decoraties voor oudejaarsavond. Deze keer moeten mannen voor hetzelfde zorgen. Dergelijke decoratieve elementen zullen niet alleen de nodige accenten toevoegen aan het beeld waarin het nieuwe jaar 2020 wordt gevierd, maar brengen ook glans die zo geliefd is bij de witte metalen Rat.

Wat te kiezen: ringen en zegelringen, dure polshorloges, manchetknopen en broches, spelden, riemen met massieve gespen, hangers en kettingen, stijlvolle designerbrillen. De voorkeur gaat uit naar metalen producten, maar gebruik zo min mogelijk hout of leer.

Bij het zoeken naar opties om het nieuwe jaar van de rat voor een man te vieren, moet men schoenen niet vergeten. De gastvrouw van 2020 zal beledigd zijn als er op oudejaarsavond versleten pantoffels, eenvoudige wollen sokken of zeer ongemakkelijke schoenen zijn die niet in harmonie zijn met kleding. Sneakers en sneakers zijn niet de meest geschikte optie voor oudejaarsavond. Deze keuze is alleen passend als de schoenen worden gecombineerd met de rest van de outfit. Over het algemeen moet de voorkeur voor mannen worden gegeven aan klassieke donkergekleurde laarzen. Beter als ze nieuw zijn, speciaal gekocht voor de viering.

Mannen die kiezen wat ze willen dragen voor het nieuwe jaar 2020, moeten onthouden dat de Rat van de dapperen houdt. Daarom kun je op oudejaarsavond iets aantrekken waarmee je in het dagelijks leven niet hoeft te pronken. Het belangrijkste: gevoel voor stijl en maat in alles. Verander jezelf niet in een "kerstboom" met veel details of een "bonte papegaai". Als een heldere outfit wordt gekozen, moet er een minimum aantal accessoires zijn. De klassieke en ingetogen look vereist verdunning en het toevoegen van accenten met een glans van metaal.

Aanbevolen: