Hoe Het Nieuwe Van De Gele Hond Te Vieren?

Hoe Het Nieuwe Van De Gele Hond Te Vieren?
Hoe Het Nieuwe Van De Gele Hond Te Vieren?

Video: Hoe Het Nieuwe Van De Gele Hond Te Vieren?

Video: Hoe Het Nieuwe Van De Gele Hond Te Vieren?
Video: NOG MEER ONGELOFELIJK GLITTER SCHUIM BREKEN - DIY! 2024, April
Anonim

Een van de belangrijkste feestdagen voor elke persoon zal zeer binnenkort komen - het nieuwe jaar. De komende 2018 wordt het jaar van de Aardse Gele Hond. Hoe is het goed en wat is de beste manier om hem te ontmoeten om dit dier te sussen?

Hoe het nieuwe 2018 van de gele hond te vieren?
Hoe het nieuwe 2018 van de gele hond te vieren?

Volgens de Chinese kalender zal het symbool van 2018 de Yellow Earth Dog zijn. Mensen die onder dit teken zijn geboren, hebben een speciale toewijding en loyaliteit aan idealen. Ze zijn ook heel eerlijk en eerlijk, je kunt altijd op ze vertrouwen.

In tegenstelling tot onze algemeen aanvaarde normen, wordt het nieuwe jaar volgens de oosterse kalender niet op 1 januari gevierd, maar op de dag van de tweede nieuwe maan vanaf de winterzonnewende. In 2018 valt zo’n dag op 16 februari. Nou, in ons land wordt hij natuurlijk zoals gewoonlijk begroet.

Ongeacht de plek waar je het Nieuwe 2018 wilt vieren, je outfit is een belangrijk onderdeel van de vakantie. Elke kleur kleding op deze dag symboliseert die veranderingen in je leven die je het komende jaar heel graag zou willen bereiken. Sinds het jaar van de gele hond is het beter om in kleding de voorkeur te geven aan deze kleur. Maar ook andere kleuren zullen relevant zijn. Zo zal zilver een persoon een verandering van baan of beroep brengen, oranje zal meer kennis en ervaring brengen, geel of goud zal het welzijn verbeteren.

Beeld
Beeld

Draag geen felrode outfits voor de vakantie. De Gele Hond mag hem niet en dit kan het succes van het volgende jaar negatief beïnvloeden. Toch is het beter als je een bescheiden outfit in geel of bruin draagt, of bijvoorbeeld een klassiek zwart-wit pak.

Voor de viering is het raadzaam om geen bontproducten te dragen, evenals outfits met de afbeelding van katten of reptielen. Astrologen weten het zeker: een zuinige hond houdt niet van pracht en praal. Daarom zul je de diepe sneden en halslijn moeten verlaten. Onder de accessoires is het ongewenst om kettingen te dragen, ze symboliseren de inbreuk op vrijheid.

De juiste outfit voor de viering van het nieuwe jaar 2018 van de gele hond moet vrij zijn, de bewegingsvrijheid niet beperken en gemaakt zijn van natuurlijke stoffen. Maar vergeet de schoonheid van de vrouwelijke lijnen niet. De outfit moet nog steeds het figuur benadrukken en gebreken verbergen.

De beste versieringen voor deze avond zijn gouden voorwerpen. Hierover is er een enorm assortiment om uit te kiezen en daarom maakt elke persoon het zelfstandig.

Beeld
Beeld

Wat betreft de make-up voor vrouwen, dan zijn gouden inkt, glinsterende poeder en blos heel geschikt. Het is beter om je haar op de gebruikelijke, alledaagse manier te stylen zonder franjes.

Schoenen, zowel voor dames als heren, zijn geschikt voor deze dag, gemaakt van suède in rustige en zachte tinten. Laat je schoenen met grote hakken thuis. Om op de een of andere manier op te vallen tegen de algemene achtergrond, moet je het kostuum een afgewerkte look geven. Hiervoor kun je een mooie gouden broche of manchetknopen gebruiken.

Als je de Yellow Earth Dog met de nodige outfit op oudejaarsavond sussend, dan wordt heel 2018 een succes voor jou.

Aanbevolen: