Wat Te Koken Voor Het Nieuwe Jaar Van De Gele Hond

Wat Te Koken Voor Het Nieuwe Jaar Van De Gele Hond
Wat Te Koken Voor Het Nieuwe Jaar Van De Gele Hond

Video: Wat Te Koken Voor Het Nieuwe Jaar Van De Gele Hond

Video: Wat Te Koken Voor Het Nieuwe Jaar Van De Gele Hond
Video: Koken met Isabel Boerdam, De Hippe Vegetariër 2024, April
Anonim

Het symbool van 2018 wordt de Yellow Earth Dog, die niet zo graag opvalt. Daarom moet je het hele jaar in vrede en harmonie doorbrengen, zonder overhaaste daden te plegen. Het vieren van het nieuwe jaar neemt een belangrijke plaats in in het leven van elke persoon. Niet minder belangrijk is de lijst met gerechten die voor dit feest moeten worden bereid.

Wat te koken voor het nieuwe jaar 2018 van de gele hond
Wat te koken voor het nieuwe jaar 2018 van de gele hond

De Yellow Earth Dog is een erg aardig en niet-hebzuchtig dier. Daarom moeten er voldoende verschillende producten op tafel liggen. Maar de voorkeur moet nog steeds worden gegeven aan vleesgerechten. Voor de viering is het noodzakelijk om vleessalades, aspic, goede vleeskoteletten en elk wild gekookt op het vuur te bereiden. Aan goed vlees moet veel groen worden toegevoegd, met name peterselie, sla, selderij, dille, enzovoort. Om kennis te maken met de Gele Hond, moet er ook een verscheidenheid aan vers fruit en bessen op tafel staan: sinaasappels, aardbeien, appels, bananen, frambozen, mandarijnen.

Beeld
Beeld

Honden houden erg van zoetigheid, waarvan er ook genoeg op tafel moet staan: diverse snoepjes, marshmallows, soufflés, enzovoort.

Recept voor vleessalade met groenten en krabsticks

Om het te bereiden, heb je 300 g varkensvlees of rundvlees nodig, dat wordt gekookt in gezouten water met toevoeging van kruiden. Daarna wordt het gebakken en in blokjes gesneden. 50 g krabsticks, 100 g verse komkommer, 3 eieren en 300 g gekookte aardappelen worden in kleine blokjes of blokjes gesneden. Vervolgens worden alle ingrediënten door elkaar gemengd en op smaak gebracht met mayonaise. Bovenkant van deze salade is versierd met groene slablaadjes.

De gele hond houdt van alles wat natuurlijk is, dus het is beter om alleen natuurlijke producten te gebruiken voor het dekken van de tafel.

Aangezien er een groot aantal vleesgerechten op de feesttafel moet staan, moet hiermee rekening worden gehouden bij het kiezen van drankjes. Verschillende rode wijnen zijn ideaal voor dergelijke gelegenheden. Bereid je warme visgerechten, dan is witte wijn voldoende. Je kunt ook vooraf cognac of goede likeur kopen, ideaal voor zoetigheden. En natuurlijk, wat een nieuwjaar zonder champagne. Deze sprankelende drank is bijna altijd relevant. Het belangrijkste is om niet te veel lawaai te maken bij het openen van de fles. Een hond is een vredig wezen en houdt niet van harde geluiden. Om dezelfde reden moet men de explosie van vuurwerk en vuurwerk achterwege laten. Leg voor financieel welzijn een bankbiljet onder het tafelkleed.

Van de gerechten die bij het vieren van dit nieuwe jaar zullen moeten worden verlaten, valt ieders favoriete haring onder een bontjas op, evenals salades en sandwiches met kaviaar. Voor het bereiden van vleesgerechten is paardenvlees niet de beste optie. Onder de drankjes is het ongewenst om bier, limonade en eventuele sterke drank op tafel te serveren. Alle honden reageren er negatief op.

Als je rekening houdt met alle wensen van de gele hond bij het bereiden van gerechten voor de feesttafel, dan zal volgend jaar je veel positieve emoties en veel geluk brengen.

Aanbevolen: