Hoe Het Nieuwe Van De Gele Hond Te Vieren: Advies Van Astrologen

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Van De Gele Hond Te Vieren: Advies Van Astrologen
Hoe Het Nieuwe Van De Gele Hond Te Vieren: Advies Van Astrologen

Video: Hoe Het Nieuwe Van De Gele Hond Te Vieren: Advies Van Astrologen

Video: Hoe Het Nieuwe Van De Gele Hond Te Vieren: Advies Van Astrologen
Video: Ronald Goedemondt - Vrouwen (Binnen de lijntjes) 2024, April
Anonim

Nieuwjaar 2018 zal van kracht worden onder het goede beschermheerschap van de Yellow Earth Dog. Deze trouwe vriend van de man kan met grote hoop worden vertrouwd, omdat ze voorspoed, geluk en stabiliteit brengt. Het nieuwjaarstotemdier van de komende 2018 is ontworpen om het gezinsgeluk te behouden, warme momenten en aangename levensvreugde te geven. Hoe 2018 van de Gele Hond te vieren? Met goede bedoelingen, vertrouwen in voorspoed en succesvolle uitvoering van onze plannen.

Hoe het nieuwe 2018 van de gele hond te vieren?
Hoe het nieuwe 2018 van de gele hond te vieren?

Een vriendelijke en aanhankelijke hond, die op 16 februari zijn wettelijke rechten heeft gekregen, zal de mensheid vrede, rust en vertrouwen in een gelukkig leven brengen. Geluk in gezinnen en veel geluk op alle gebieden van activiteit ontstaan echter niet zomaar. De Yellow Earth Dog vereist werk aan zichzelf, het gebruik van bepaalde inspanningen en zelfverbetering. Dit vreedzame dier tolereert geen luiheid, woede en vriendjespolitiek, maar het geeft de voorkeur aan nuttige daden, de warmte van de familiehaard en welwillendheid.

Aan de vooravond van de nieuwjaarsvakantie moet u beslissen hoe u het 2018-jaar van de gele hond wilt ontmoeten, welke outfits u kiest voor het feest, hoe u het huis en de kerstboom versiert. Een belangrijk punt is de keuze van het nieuwjaarsmenu en geschenken voor familie en vrienden. Een totemdier dat rent om de vurige rode haan te vervangen, kan het leven van elke persoon veranderen, dus het is beter om van tevoren een ontmoeting van ware liefde en groot geluk te plannen.

Hoe 2018 van de Gele Hond te vieren: advies van astrologen

Het symbool van 2018 zal volgens astrologen voor veel stellen rust, comfort in huis, geloof in liefde en gezinsgeluk brengen. Het element aarde zal vrede, rust, vriendelijkheid bevorderen en een trouw huisdier zal succes, welvaart en het vermogen geven om grote hoogten te bereiken op verschillende activiteitsgebieden. Hoe het jaar van de Yellow Earth Dog goed te vieren? Hier zijn enkele aanbevelingen van gerenommeerde astrologie-goeroes:

  • Vier het nieuwe jaar thuis of met familieleden, want de Hond waardeert de familiehaard en dierbaren. Kom samen in een luidruchtig gezelschap met vrienden, wees niet verdrietig, heb plezier vanuit het hart.
  • Ga niet voor de tv zitten, op de bank in de hoek. Vier actief feest met wedstrijden, leuke spelletjes, animators. Breng oudejaarsavond en -nacht onderweg door.
  • Het dier houdt van netheid en zorg, dus alles moet thuis worden gewassen, opgeruimd en versierd voor de feestdagen. Hang heldere slingers, klatergoud, versier de boom met prachtig speelgoed en vergeet niet om geschenken voor alle gezinsleden voor te bereiden.
  • Wees nergens alleen voor, bel uw familieleden, bezoek dierbaren, reis in het algemeen, zoek een vriendelijk bedrijf voor een gezamenlijke vakantie in het nieuwe jaar.
  • Zorg ervoor dat u de tafel dekt door verschillende lekkernijen voor kinderen en volwassenen te bereiden. Vergeet huisdieren niet die ook graag vleesgerechten eten.
2018: hoe het jaar van de Earth Dog te vieren
2018: hoe het jaar van de Earth Dog te vieren

Hoe een kerstboom aan te kleden en een huis te versieren?

Bij het plannen van hoe de nieuwe 2018 van de gele hond te vieren, moet er rekening mee worden gehouden dat dit vriendelijke dier niet blij is met pretentie, onbegrijpelijke ideeën. Het huis moet zo worden ingericht dat iedereen comfortabel, vrolijk en leuk is. Hier zijn enkele ideeën voor het inrichten van kamers voor de nieuwjaarsvakantie:

  • hang kransen van kerstboomversieringen, dennentakken, kegels en klatergoud aan de muren en deuren;
  • versier feestelijke boeketten van pijnboomtakken gebonden met rode linten;
  • bevestig decoratieve engelen van verschillende materialen aan de deurgrepen;
  • versier de boom en muren met kleurrijke flitsende slingers;
  • kies gouden, gele, bruine en rode kleuren voor het decor dat past bij het aanstaande symbool;
  • vermijd onnodige uitgaven voor huisdecoratie, het is beter om nieuwjaarssouvenirs met uw eigen handen te maken.

Tips voor het versieren van een kerstboom:

  • levende of kunstmatige sparren moeten in het zicht worden geplaatst, versierd met smaak, zonder de overmaat van nieuwjaars "regen" en klatergoud;
  • het is beter om middelgrote kerstboomversieringen te nemen, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan gele, gouden, rode ballen;
  • Het beste materiaal voor speelgoed in 2018 wordt als volledig natuurlijk beschouwd - dit is hout, stof, beeldjes gemaakt van stro, kegels, twijgen;
  • zorg ervoor dat je in het volle zicht een beeldje in de vorm van een hond aan de boom hangt.

Hoe het nieuwe 2018 te vieren?

Nadat we hebben bedacht hoe we 2018 van de gele hond kunnen ontmoeten, gaan we verder met nieuwjaarsoutfits. Met kleur is alles in één keer duidelijk - dit zijn gele, gouden, bruine tinten met toevoeging van beige, rode decoratieve elementen. Het is beter voor modellen om een klassieke snit te kiezen, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan verfijnde lijnen en gemak.

Het wordt niet aanbevolen om outfits te kiezen met een open halslijn en snitten, bonte ruches, veren, pailletten. De hond houdt niet van glanzen en spelen en geeft de voorkeur aan rustige tonen. Voor een leuk feestje kies je een jurk met oranje, rode inzetstukken, voor een nieuwjaarsbuffet is een elegant broekpak geschikt. Het belangrijkste is om luipaardprints en grote sieraden uit te sluiten, waarbij de voorkeur wordt gegeven aan goud.

Wat te koken voor het nieuwe jaar van de hond 2018

Over het feestelijke menu voor de nieuwjaarstafel moet goed worden nagedacht. Bijzondere aandacht moet worden besteed aan inrichting, bediening en diensten. Als alternatief kunt u de tafel afdekken met een geel linnen tafelkleed en bruine borden en glazen met gouden randen plaatsen. Je kunt felrode servetten nemen.

Nieuwjaarstafel 2018
Nieuwjaarstafel 2018

Je kunt het symbool van het komende 2018 vleien met rijke lekkernijen, hartige gerechten en vleessnacks. Zorg ervoor dat je een schaal met fruit in het midden plaatst, giet natuurlijke sappen en compote in glazen. Honden houden van snoep, gebak, zelfgemaakte taarten en koekjes, hiervan moet er genoeg op tafel staan. Dit dier is een alleseter, er zijn geen beperkingen voor het feestmenu.

U kunt serveren aan de nieuwjaarstafel:

  • vlees-, visgerechten, gevogeltesnacks;
  • allerlei soorten salades, sandwiches;
  • zoete hapjes, desserts;
  • zelfgemaakte taarten, cakes;
  • fruit, snijden van verse groenten;
  • eventuele drankjes.

Bijvoorbeeld een kip gebakken in de oven onder een gouden korst, een Zonnebloemsalade versierd met gele chips en maïs, of een taart met eieren en kwark staat geweldig in het midden van de tafel. Je kunt aardappelen met vlees koken door gefrituurde wortelen en uien toe te voegen. Het decor kan niet zonder nieuwjaarsmandarijnen, sinaasappels, felgele appels, bananen.

Nieuwjaar van de gele hond: welke geschenken te geven?

Als we van tevoren plannen hoe we 2018 van de gele hond gaan vieren, mogen we de nieuwjaarsgeschenken niet vergeten. Wat kunt u uw familie, kinderen, ouders geven? Eigenlijk alles wat je wilt. Het belangrijkste is niet om geld te besparen, snuisterijen en onnodige dingen van de lijst met souvenirs uit te sluiten, om de keuze met een ziel te benaderen. Hits van het komende jaar - cadeausets van badstof handdoeken, duur beddengoed met afbeeldingen van honden, kussens, servies en keukengerei.

Hier zijn enkele opties voor geschenken voor het nieuwe jaar 2018:

  • fotoalbum, fotolijst, telefoonhoesje of schilderij met afbeeldingen van schattige honden;
  • huispantoffels met grappige hondengezichten;
  • serviessets met schattige afbeeldingen van het symbool van het komende jaar;
  • gouden kandelaars, wandkandelaars;
  • plaid, voordeurmat, bankkussens;
  • T-shirts met een print.

Onthoud dat in het Jaar van de Hond, vrienden en familie geen zacht speelgoed van honden en verschillende kettingen mogen krijgen. Het speelgoed zal worden beschouwd als een "rivaal" van de oprukkende totem, en huisdieren houden niet zo van kettingen.

Aanbevolen: