Wat Kun Je Sinterklaas Geven

Inhoudsopgave:

Wat Kun Je Sinterklaas Geven
Wat Kun Je Sinterklaas Geven

Video: Wat Kun Je Sinterklaas Geven

Video: Wat Kun Je Sinterklaas Geven
Video: PIET GING UIT FIETSEN • SINTERKLAASLIEDJES • De Club van Sinterklaas 2024, Mei
Anonim

De kerstman kan worden gepresenteerd met attributen van een gezonde levensstijl, een rugzak om het risico op spinale misvormingen te verminderen en orthopedische inlegzolen. En het belangrijkste is om opa vakantie en een goed humeur te geven.

Sinterklaas uit de tekenfilm
Sinterklaas uit de tekenfilm

Alle kinderen en veel volwassenen blijven in Sinterklaas geloven en hopen elk jaar op een wonder. Zoals je weet, komt de Kerstman nooit zonder cadeau, maar wat als je met hem van rol wisselt en een cadeau doet aan de Kerstman zelf?

Het beste cadeau

Het beste cadeau voor de kerstman is een feestelijke sfeer en een goed humeur. Je kunt een kleine scène bedenken of een interessant optreden regelen met de verplichte betrokkenheid van kinderen. Een verkleedavond is een geweldig cadeau, wanneer alle gezinsleden gekleed gaan in kostuums van bosbewoners, dansend rond een versierde tas vol geschenken. De kerstman zal deze dag, die hem terugbracht naar zijn kindertijd, nooit vergeten. Verander het nieuwe jaar gewoon niet in een gewoon feest, deze dag moet ongewoon, interessant en vreugdevol zijn. Je kunt de hele actie op video opnemen en op elk moment terugkeren naar de vakantiesfeer wanneer het verdriet voorbij is.

Wat kun je de Kerstman nog meer geven

De kerstman is, zoals je weet, een persoon die al op hoge leeftijd is, vaak achter zijn ruige baard en rode neus, het gezicht van zijn bekende en geliefde grootvader en vader is verborgen. En wat dit familielid als geschenk zou willen ontvangen, moet goed bekend zijn bij zijn naaste familieleden. Misschien droomde hij al lang van een goed winterjoggingpak of een verzameling boeken van zijn favoriete schrijver. En een excursie naar lokale bezienswaardigheden met de mogelijkheid om prachtige foto's te maken en onschuldig te flirten met een rossige buurman zal de Kerstman beter "opschudden" dan welk extreem dan ook.

Iedereen kent de liefde van mannen voor een half uur overdag rust, wanneer je een dutje kunt doen op de bank zonder je uit te kleden. In dit geval kan hij een mooie deken krijgen met een discreet patroon of ornament. Als je weet dat de kerstman een actieve levensstijl leidt, of er in ieder geval naar streeft, kun je een huissimulator geven - de prijs van de meeste moderne modellen is redelijk acceptabel, en bovendien hoeft de kerstman niet op een straat te rennen ijzige of regenachtige ochtend hiervoor.

Welnu, als we het hebben over de kerstman, die op zo'n prachtige dag niet zal weigeren een glas of twee te drinken, zal hij een set goede alcohol of een set glazen voor cognac waarderen. Toegegeven, in dit geval zou het geen kwaad om erachter te komen of het "Sneeuwmeisje" tegen zo'n geschenk zou zijn. Zoals u weet, draagt de Kerstman een zak met geschenken op één schouder, en dit kan leiden tot misvorming van de wervelkolom met alle gevolgen van dien. Daarom is het de moeite waard om je grootvader een rugzak te geven en orthopedische inlegzolen als last aan zijn laarzen te geven.

Aanbevolen: