Wat Kun Je Geven Voor Het Nieuwe Jaar?

Wat Kun Je Geven Voor Het Nieuwe Jaar?
Wat Kun Je Geven Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Kun Je Geven Voor Het Nieuwe Jaar?

Video: Wat Kun Je Geven Voor Het Nieuwe Jaar?
Video: ALLES KOPEN WAT MIJN NICHTJE VAN 4 JAAR AANRAAKT! *Challenge* 2024, April
Anonim

Aan de vooravond van de vakantie is de vraag relevant: "wat kun je geven aan collega's, vrienden, familieleden". Koop niet de eerste souvenirs die je tegenkomt, want cadeaus kunnen niet alleen vreugde brengen, maar ook schade toebrengen.

Wat kun je geven voor het nieuwe jaar?
Wat kun je geven voor het nieuwe jaar?

Als u uw dierbaren aangenaam wilt maken, maak dan de juiste geschenken voor het nieuwe jaar. Het kan een dure parfum van hoge kwaliteit zijn, die natuurlijke essentiële oliën en geuren bevat. Goedkope eau de toilette gemaakt met synthetische chemicaliën kan allergieën, migraine en astmasymptomen veroorzaken.

Wil je aromatherapie regelen voor je vrienden op oudejaarsavond - geweldig! Maar als je voor geurkaarsen hebt gekozen, bedenk dan eens of ze zo ongevaarlijk zijn? Nu worden kaarsen niet gemaakt van was, maar van paraffine of stearine - een product dat bij verbranding kankerverwekkende stoffen vrijgeeft. Een romantisch diner met zulke kaarsen kan leiden tot hoofdpijn. Presenteer in plaats van traditionele kaarsen een elektrische aromalamp, die niet alleen de kamer zal vullen met het betoverende aroma van etherische olie, maar ook een stijlvolle interieurdecoratie zal worden, een originele lichtbron.

Sinds kort is het in de mode om handgemaakte zeep te geven. Maar thuis is het onmogelijk om de ingrediënten met microgramnauwkeurigheid te meten, dus sommige componenten worden meer dan de norm gebruikt, andere minder. Dit alles is beladen - zeep kan allergieën en huidirritatie veroorzaken. Mee eens, dit is niet het beste nieuwjaarscadeau.

"Duty" geschenk - snoep, ze zullen helpen als er geen tijd is om naar een cadeau te zoeken. Maar misschien volgt de begaafde persoon de figuur, zit op dieet en snoep zal hem helemaal niet bevallen. Vervang snoep door pure chocolade van hoge kwaliteit - het bestaat voor 70% uit gezonde natuurlijke cacao. Donkere chocolade verbetert de stemming, vertraagt veroudering en verhoogt de efficiëntie. Zelfs degenen die een gezond dieet volgen, zullen hun lichaam niet schaden door een stuk pure chocolade te eten.

Opgemerkt moet worden dat een handgemaakt geschenk te allen tijde als het beste wordt beschouwd. Het draagt de energie, warmte en liefde in zich van de persoon die ze heeft gemaakt.

Aanbevolen: