Hoe Het Eerste Nieuwe Jaar Van Een Kind Te Vieren?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Eerste Nieuwe Jaar Van Een Kind Te Vieren?
Hoe Het Eerste Nieuwe Jaar Van Een Kind Te Vieren?

Video: Hoe Het Eerste Nieuwe Jaar Van Een Kind Te Vieren?

Video: Hoe Het Eerste Nieuwe Jaar Van Een Kind Te Vieren?
Video: Hoe werkt het brein van Laurent en andere slimmeriken? | UITGEZOCHT #12 2024, April
Anonim

Aan de vooravond van de vakantie moet moeder al haar zaken een tijdje uitstellen en nadenken over hoe ze het eerste nieuwe jaar van haar kind kan vieren. Weet je nog hoe je in je kindertijd op cadeautjes van de kerstman wachtte, naar elk geritsel keek en probeerde een tovenaar te vangen? Dit is het moment om je baby vakantie te geven. Het is natuurlijk te vroeg om de baby kennis te laten maken met de nieuwjaarstradities, maar het is de moeite waard om de gelegenheid te geven om gewoon van de vakantie te genieten.

Hoe vier je het eerste nieuwjaar van een kind?
Hoe vier je het eerste nieuwjaar van een kind?

instructies:

Stap 1

Laat uw kind kennismaken met sprookjesfiguren. Laat uw kind foto's zien, lees hem nieuwjaarsverhalen en gedichten voor. Binnenkort zal hij zelf de Kerstman en Snow Maiden op de foto's gaan herkennen.

Stap 2

Neem je baby mee voor een wandeling door de stad. Natuurlijk is uw kind nog te jong om naar de residentie van de Kerstman te gaan, maar hij zal maximaal plezier beleven aan een wandeling door de stad. Laat hem sierlijke kerstbomen zien, geef hem de kans om het kerstspeelgoed aan te raken, laat het kind de slimme etalages zien, dit alles zal hem verrukken.

Stap 3

Versier de boom met je peuter. Laat het kind er ballen, kralen en klatergoud aan hangen. Hang de kleurrijke slinger als laatste aan de boom. Het kind zal lang naar de gloeiende lichten kijken en bewonderen.

Stap 4

Kies een kostuum voor je kind. Er zijn nu veel verschillende kostuums te koop. Je baby kan een beer, sneeuwmeisje, konijn, cantharel of sneeuwvlok worden. Help uw kind om in zijn rol te komen. Laat zien hoe de beer loopt, of leer een simpele sneeuwvlokkendans met je peuter. Zo kunt u samen de gasten op het feest verrassen.

Stap 5

Doe iets met je kind. Knip een kerstboom uit papier en laat je kind er plastic ballen of een confettislinger op lijmen. De baby kan zo'n kaart aan papa geven. Het is net zo eenvoudig om van deeg een sneeuwpop of sterren te maken. Ze kunnen aan de boom worden opgehangen.

Stap 6

Als je de kinderen in de buurt wilt uitnodigen, bedenk dan algemeen entertainment. Laat ze bijvoorbeeld wattenbolletjes met sneeuw gooien of een licht dansje leren. Vergeet de lekkernijen niet, maak gewone gerechten origineel.

Aanbevolen: