Hoe Te Ontspannen In Turkije Goedkoop?

Inhoudsopgave:

Hoe Te Ontspannen In Turkije Goedkoop?
Hoe Te Ontspannen In Turkije Goedkoop?

Video: Hoe Te Ontspannen In Turkije Goedkoop?

Video: Hoe Te Ontspannen In Turkije Goedkoop?
Video: Hoe Fix Je Een Voetbalwedstrijd? Elf Tips Voor Twintig Miljoen EURO Per Eredivisie-Duel! 2024, April
Anonim

Voor degenen die willen ontspannen aan zee, maar niet bereid zijn om veel geld aan de kust achter te laten, is een vakantie in Turkije een uitstekende optie. Voor een niet al te groot bedrag krijg je een warme zee, een zandstrand en kwaliteitsvolle service. Probeer je verblijf in een Turks resort zo goedkoop mogelijk te maken.

Hoe te ontspannen in Turkije goedkoop?
Hoe te ontspannen in Turkije goedkoop?

instructies:

Stap 1

Bekijk het aanbod van verschillende touroperators. Het is waarschijnlijk dat sommigen van hen last-minute deals aanbieden, ergens waar je een tour naar een recent geopend hotel kunt kopen, wat aanzienlijk minder kost. Als u er zeker van bent dat de datum van uw vakantie niet zal veranderen, boek dan een hotel en koop vliegtickets een paar maanden voor de reis - ze kosten u aanzienlijk minder.

Stap 2

Ook zijn de kosten van de reis afhankelijk van het seizoen. Het is voor u veel goedkoper om in april of in de late herfst te ontspannen aan de Turkse kust dan wanneer u op het hoogtepunt van het toeristenseizoen gaat. Beïnvloedt de kosten van de voucher en de aanwezigheid van een ontwikkelde infrastructuur: nabijheid van de stad, de aanwezigheid van bars en disco's, kinderkamers. Als u pretentieloos bent en alleen rijdt om van de zee en de zon te genieten, kies dan een rustig hotel buiten de stad - dit bespaart u geld.

Stap 3

Als u naar Turkije gaat, dient u zowel dollars als lokale valuta (lira) mee te nemen. Amerikaans geld wordt in principe overal met plezier geaccepteerd, maar wisselgeld mag er niet zijn en je krijgt lira's tegen een niet al te gunstig tarief.

Stap 4

Wees beleefd en vriendelijk tegen het personeel en de lokale bevolking. Het is ook de moeite waard om een paar eenvoudige zinnen in het Turks te leren: goedenavond, bedankt, alsjeblieft. Nadat hij de moedertaal van een Russische toerist heeft gehoord, is de verkoper veel meer bereid om u korting te geven op de felbegeerde souvenirs.

Stap 5

Als je besluit zaken met plezier te combineren en naar een bontfabriek of een leerfabriek wilt, luister dan niet naar mensen die je adviseren om de gratis bus te nemen. Deze bus brengt je naar de duurste winkel. Het is beter om van tevoren beoordelingen van reizigers op internet te lezen, waar goedkope boetieks in de buurt van uw vakantiebestemming zijn waar u de gewenste aankoop kunt doen.

Aanbevolen: