Waar Te Ontspannen In Turkije

Inhoudsopgave:

Waar Te Ontspannen In Turkije
Waar Te Ontspannen In Turkije

Video: Waar Te Ontspannen In Turkije

Video: Waar Te Ontspannen In Turkije
Video: vakantie naar Turkije | 10 tips 2024, April
Anonim

Nieuwe reizigers staan vaak voor de vraag waar ze voor het eerst naar het buitenland op vakantie gaan. Reisorganisaties genieten van een verscheidenheid aan geneugten, van koninklijke all-inclusive vakanties op afgelegen eilanden tot ronduit extreem. Heel vaak besluiten toeristen om te beginnen met Turkije, een resort dat al lang geliefd en bestudeerd is door Russen. Wanneer de vraag waar te gaan is verwijderd, rijst de volgende even belangrijke vraag, waar te ontspannen in Turkije?

reiziger
reiziger

instructies:

Stap 1

Zand of stenen.

Als een reis naar warme streken slechts een excuus is om op het strand te liggen onder de uitnodigende zuidelijke zon, dan moet je beslissen. Als de voorkeur wordt gegeven aan zandstranden, dan is dit Side, en als zand en kiezelsteen, dan Kemer, en als deze nuance onbeduidend is, dan kun je veel besparen door naar Kemer te gaan.

Stap 2

Boodschappen doen.

Veel van onze landgenoten gaan naar Turkije voor nieuwe kleding voor het hele gezin, en inderdaad, bij het kopen van een bontjas of een schapenvachtjas in het buitenland, is de helft van de rest al gerechtvaardigd. In dit geval is het aan te raden om een hotel te kiezen dat dichter bij het dorp Konakli ligt, dat meer democratische winkels heeft dan bijvoorbeeld in Antalya.

Stap 3

Excursies.

Voor exotische liefhebbers in Turkije zijn er regelmatig excursies naar heilige plaatsen, duiken, excursies naar de "Kaap van de Liefde", waarvan het mooie is dat er maar één manier is om terug te gaan naar de boot - om van een hoogte van 10 meter te springen. Het is niet eng, maar vanaf de klif krijg je de indruk dat het erg gevaarlijk is. Voor liefhebbers van extreme sporten zijn er jeeps in de tropische natuur.

Aanbevolen: