Waar Te Ontspannen In De Regio Moskou In Het Weekend In

Inhoudsopgave:

Waar Te Ontspannen In De Regio Moskou In Het Weekend In
Waar Te Ontspannen In De Regio Moskou In Het Weekend In

Video: Waar Te Ontspannen In De Regio Moskou In Het Weekend In

Video: Waar Te Ontspannen In De Regio Moskou In Het Weekend In
Video: София, Болгария - уже Европа? Большой выпуск. 4K. 2024, April
Anonim

Als je even wilt ontsnappen aan je werk en de drukte van de stad, en het duurt maar een paar dagen om de drukke stad te verlaten, dan is de beste optie om uit te rusten in de regio Moskou. Met twee vrije dagen tot je beschikking kun je de natuur in.

Vakantie in Istra in de zomer
Vakantie in Istra in de zomer

Er zijn veel plaatsen voor recreatie het hele jaar door in de regio Moskou. Liefhebbers van een ontspannen vakantie kunnen terecht in pensions en sanatoria, en aanhangers van een actieve levensstijl kunnen een geweldig weekend beleven in toeristische centra, vis- en jachthutten, evenals een bezoek brengen aan skigebieden die van december tot maart actief zijn.

Waar te ontspannen in de regio Moskou in de zomer

Als u een weekend met uw gezin en jonge kinderen wilt doorbrengen, dan is een recreatiecentrum of een sanatorium de beste optie, waar vakantiegangers drie maaltijden per dag en alle benodigde voorzieningen krijgen. Een groot aantal recreatiecentra bevindt zich in het noorden van de regio Moskou, nabij de stuwmeren: Ikshinsky, Klyazminsky, Pyalovsky en Pestovsky.

De bases in de regio Moskou zijn ook perfect voor jeugdrecreatie en zakelijke evenementen. In de omgeving van het stuwmeer van Istra bevinden zich redelijk goede bases, die hun gasten allerlei soorten entertainment bieden. Gasten van de bases worden aangeboden boottochten, waterskiën, tafeltennis, biljart.

Vrije tijd

De regio Moskou is een echte uitgestrektheid voor fans van buitenactiviteiten in het weekend. In bijna elk gebied van de regio zijn er uitstekende mogelijkheden om te vissen, jagen, wandelen en varen.

De zijrivieren van de Wolga stromen langs het noordelijke deel. De zijrivieren van de Klyazma stromen door de oostelijke en noordoostelijke regio's, en de zijrivieren van de Oka in het zuiden. Ze zijn de thuisbasis van vele soorten vissen, waaronder baars, kroeskarper, snoek.

Het gebied is rijk aan vissen en stuwmeren. Voor degenen die willen gaan vissen met een overnachting, zijn er visbases langs de oevers van de stuwmeren, waarvan vele niet alleen in de zomer functioneren.

Er zijn grote jachtgebieden in de districten Shchelkovsky, Shatursky, Solnechnogorsky, Fryazevsky, Bronnitsky, Istrinsky en Ruzsky. Op het grondgebied van het terrein zijn er jachthutten, evenals kleine hotelcomplexen en logementen.

Waar te gaan in de winter

In de regio Moskou zijn er meer dan tien skigebieden met een goed ontwikkelde infrastructuur voor gezinsrecreatie. Op het grondgebied van veel complexen zijn er hotels, chalets, cafés, ijsbanen, glijbanen en speeltuinen.

Een van de meest populaire skigebieden in de buurt van Moskou is het Volen-park, gelegen in de wijk Dmitrovsky nabij het treinstation van Yakhroma. Het complex "Volen" heeft alle voorwaarden voor recreatie: pensions met meubilair, sauna's, bars, biljartkamers. Recreatie in het Volenpark is echter vrij duur, dus veel skiërs komen er liever zonder overnachting.

Aanbevolen: