Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In De Regio Moskou

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In De Regio Moskou
Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In De Regio Moskou

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In De Regio Moskou

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Te Vieren In De Regio Moskou
Video: Nieuwe straf op middelbare school: alleen in de pauze naar de wc 2024, April
Anonim

De regio Moskou is een geweldige plek om te ontspannen en vakanties door te brengen. In de regio Moskou is er inderdaad een groot aantal vakantiehuizen en landhotels die een verscheidenheid aan entertainment bieden. U kunt het nieuwe jaar in een groot gezelschap vieren en uw dierbaren redden van de feestelijke drukte.

Hoe het nieuwe jaar te vieren in de regio Moskou
Hoe het nieuwe jaar te vieren in de regio Moskou

instructies:

Stap 1

Boek van tevoren uw vakantie in landelijke hotels in de regio Moskou. Begin december zijn er in de regel geen vacatures meer. Het pakket van nieuwjaarsdiensten omvat aankomst in een hotel of een vakantiehuis in de avond van 31 december, een banket en een showprogramma. De volgende dag wordt u een verscheidenheid aan feesten, disco's en entertainment aangeboden. En op tweede of derde januari beginnen de gasten naar huis te gaan. Als je van je vakantie hebt genoten, kun je natuurlijk blijven en Kerstmis vieren. Als je met kinderen op vakantie gaat, vraag dan vooraf wat er in het feestelijke showprogramma zit. Soms is het programma alleen bedoeld voor volwassenen en zullen kinderen zich daar vervelen.

Stap 2

Als je een feest wilt organiseren voor een groot gezelschap en plezier wilt hebben volgens je eigen scenario, zoek dan naar huisjes voor dagelijkse huur. Dergelijke aanbiedingen verschijnen sinds begin oktober. Meestal worden huizen met twee verdiepingen aangeboden met volledige meubels, baden, sauna's en soms met een zwembad. Dienovereenkomstig zijn de prijzen voor dergelijke huizen afhankelijk van hun uitrustingsniveau en de afstand tot Moskou.

Stap 3

Ben je een liefhebber van extreme recreatie, let dan op recreatiecentra (campings). In het recreatiecentrum kunt u zich vestigen in een vrijstaande cottage, waar een keuken aanwezig is. U kunt dus onafhankelijk van andere vakantiegangers leven, maar gebruik maken van alle diensten op het grondgebied van de basis. In de winter zijn toeristische centra erg populair, die vissen, jagen, ATV en paardrijden aanbieden. Er zijn skigebieden in de regio Moskou - Volen Park, Yakhonty, de Lisya Gora-skipiste in Balashikha.

Stap 4

Als u niet alleen het nieuwe jaar wilt vieren, maar ook uw vakantie wilt combineren met excursies, kies dan hotels in steden met een rijke geschiedenis - Serpukhov, Kolomna, Tarusa, enz. U krijgt dus de mogelijkheid om tempels, kloosters en landgoederen te bezoeken. Deze laatste werkt misschien met een vakantieschema, maar de ingang van het park is meestal open. Op dergelijke reizen kunt u veilig kinderen meenemen en niet bang zijn dat ze zich zullen vervelen tijdens de constante feesten van volwassenen.

Aanbevolen: