Hoe Het Nieuwe Jaar Jaar Van De Haan Te Vieren, En Wat Zou Het Menu Moeten Zijn?

Inhoudsopgave:

Hoe Het Nieuwe Jaar Jaar Van De Haan Te Vieren, En Wat Zou Het Menu Moeten Zijn?
Hoe Het Nieuwe Jaar Jaar Van De Haan Te Vieren, En Wat Zou Het Menu Moeten Zijn?

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Jaar Van De Haan Te Vieren, En Wat Zou Het Menu Moeten Zijn?

Video: Hoe Het Nieuwe Jaar Jaar Van De Haan Te Vieren, En Wat Zou Het Menu Moeten Zijn?
Video: Как поработить человечество ►1 Прохождение Destroy all humans! 2024, Maart
Anonim

Degenen die de oosterse kalender volgen, zullen geïnteresseerd zijn om te weten hoe ze het nieuwe jaar 2017 van de haan kunnen vieren en wat het menu zou moeten zijn. De mascotte van komend jaar is de Red Fire Rooster, die speciale voorkeuren heeft in garderobe en menu op de feesttafel.

Tips voor het vieren van het nieuwe jaar 2017, het jaar van de haan, en wat het menu moet zijn
Tips voor het vieren van het nieuwe jaar 2017, het jaar van de haan, en wat het menu moet zijn

Hoe het nieuwe jaar 2017 van de Red Fire Rooster te vieren

Astrologen adviseren om het nieuwe jaar 2017 van de Haan te vieren in een hechte kring van familie of vrienden. Feit is dat de Fiery Rooster veel tests heeft "voorbereid" voor het volgende jaar. Om mogelijke moeilijkheden en tegenslagen het hoofd te bieden, is het noodzakelijk om samen te werken met de meest nabije mensen die elkaars steun en steun zullen worden in de komende maanden. De Rode Haan houdt van mensen die niet bang zijn om obstakels op het levenspad te overwinnen, dus degenen die vaak liever ontmoedigd zijn en medelijden met zichzelf hebben, moeten moed en tolerantie krijgen: laat alle negatieve gedachten opzij en stem alleen af op het positieve.

Al bij de naam van het belangrijkste dier van 2017 valt op dat de Red Fire Rooster van felle kleuren en verven houdt. Astrologen en aanhangers van de oosterse cultuur noemen het meest geschikte kleurenschema voor het vieren van het nieuwe jaar 2017 rood en goud. Tegelijkertijd moeten overdreven pretentieuze, transparante outfits worden vermeden. De haan is een pedant dier en tolereert geen wanorde in de buurt.

De ideale kleding voor een vrouw op oudejaarsavond is een felrode of bordeauxrode jurk of een gouden rok met een rode trui of blouse. Wat de mannen betreft, ze kunnen pronken met hun beste rode shirt, wat goed past bij een horloge met een vergulde band en een lichtgekleurde broek. Huisdecoraties en kerstboomversieringen moeten worden gedomineerd door rode, groene en blauwe kleuren. U kunt bijvoorbeeld de kerstboom versieren met kleurrijke ballen en speelgoed in de juiste tinten en feestelijk klatergoud toevoegen aan het omringende interieur.

Wat moet het menu zijn voor het nieuwe jaar 2017 van de Haan

Wat betreft wat het menu zou moeten zijn voor het nieuwe jaar 2017 van de Vuurhaan, dan zouden harmonie en orde ook in alles moeten heersen. Begin met de voorbereiding van het feest met de juiste tafelaankleding. Leg een wit, goud of roze tafelkleed neer. Gebruik een set gemaakt van natuurlijke materialen zoals glas, hout of klei. Vergeet niet een vaas of een schaal met gekiemde granen in het midden van de tafel te plaatsen - de Rode Haan zal zo'n donatie zeker waarderen.

De Vuurhaan is dol op natuurlijke en gezonde producten, dus zorg voor vers fruit en bessen op het nieuwjaarsmenu. Lichte groentesalades worden een andere tafeldecoratie. Als je de voorkeur geeft aan Olivier en andere vleessalades, kun je ze beter op smaak brengen met zelfgemaakte mayonaise. Vermijd kipgerechten om de haan niet te "pisseren". Visgerechten en zelfs zo geliefd bij veel sushi, die zeer gewaardeerd worden in het thuisland van de Rode Haan, zullen ideaal zijn om te serveren.

Overdrijf het in het nieuwe jaar 2017 niet met alcohol. Champagne, wijnen en sterke drank zijn zeer welkom, maar de pedante en strenge Vuurhaan houdt niet van degenen die lichtzinnig hun nuchterheid benaderen en hun concentratie verliezen. Vier het nieuwe jaar met vreugde, doe wensen, vraag om hulp en steun van de wijze en strikte Haan, en hij zal zeker zijn aandacht op jou richten.

Aanbevolen: